Ljubav i veze

Nepisana pravila – Jednostavne stvari koje odbijaju muškarce

Napisao admin

Muškarce ne privlače baš sve stvari koje rade žene. Postoje i one koje ih itekako mogu odbiti. Znate li koje?


Muškarac (foto: cure.ba)

1. Odjeća

Iako se muškarcima sviđaju dotjerane žene, onih koje u tome pretjeruju se plaše, jer smatraju da neće zadovoljiti njihove apetite. I dok mi smatramo kako s haljinama ne možemo pogriješiti, muškarci radije biraju traperice, usku majicu i konjski rep. Ipak, ni s ovim lookom ne treba pretjerivati. Igrajte se i kombinirajte. Budite seksi, ali ne na “jeftin” način.

2. Šminka

Još jedna ženska zabluda, a to je da smo muškarcima privlačnije sa više šminke. Apsolutna laž! Muškarci ne vole kada žene previše vremena provode pred ogledalom. Smatraju da je takvim ženama izgled najvažniji te da su vrlo površne. Dakle, potrudite se i sa make up-om izgledati što prirodnije i nipošto nemojte pretjerivati, kako ne biste ostavile krivi dojam.

3. Ponašanje

Muškarci ne vole žene koje su lažne ili zlobne. Za duže relacije, uvijek će izabrati onu koja je jednostavna i draga, iako nam se ponekad ne čini da je tako. Prema muškarcu se zato ponašajte onako kako želite da se on ponaša prema vama. To je pravilo koje će uvijek biti “u modi”.

index

Komentari

komentara