Ljubav i veze

One padaju na priču – 15 savjeta kako da zbog razgovora sa vama žene izgube glavu

Napisao admin

Mnogi muškarci nikad nisu naučili kako razgovaraju sa ženama, i zbog toga prolaze kroz život nesposobni da ih privuku. Ovih 15 savjeta pomoći će vam da budete sigurni da ne pravite pogreške sa ženom koju želite privući.


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

Ženu najviše možete privući kroz razgovor, a evo kojih 15 stvari zna svaki muškarac koji ima uspjeha sa ženama:

1. Treba pričati o “emotivnim” temama kao što su uspomene iz djetinjstva, buduće ambicije ili njezine strasti. Takve teme za razgovor će srušiti njene emotivne barijere.

2. Žene žele muškarca koji se ne plaši da ih vodi. Dok pričate s ženom držite kontrolu nad razgovorom. Nikad ne čekajte da ona određuje o čemu ćete pričati.

3. Obratite pozornost na neverbalne znakove koje vam žena šalje. Ako ste joj previše blizu, slučajno ste je pljucnuo dok pričate, ili ste učinili da se osjeća neugodno na bilo koji način … poslaće vam nagovještaj. Obratite pozornost na to.

4. Zapamtite moto “Zabavno ne smiješno”. Žene privlače muškarci koji im dozvoljavaju da se zabavljaju. Ne koncentrirajte se na to da su vam šale najsmešnije. Koncentrirajte se na to da joj pokažete najviše uzbuđenja i uživanja.

5. Izazivajte je. Jedan od najlakših načina da razgovor sa ženom dovedete do razine da bude zabavan i zavodnički je da je zadirkujete. Sjetite se vremena koje ste proveli na igralištu. U muško-ženskim odnosima ono što je važilo na igralištu, još uvijek ima efekta.

6. Postanite intimni s njom. Žene pale muškarci koji se ne plaše da vode razgovor na osobnom, intimnom razini.

7. Gledajte joj u dlan isključili uzbudili. Ili pronađite neki drugi način da joj kažete ono što ste primijetili u vezi nje. Žene obožavaju čuti što drugi misle o njima.

8. Izbjegnite previše komplimenata. Žene odbijaju muškarci koji djeluju očajno. Ako joj dajete previše komplimenata, to će joj zvučati neiskreno i kao da se previše trudite impresionirati. Zbog toga to može imati suprotan efekt.

9. Ako želite znati kako da pričate sa ženama, a da ih ne smorite … Izbjegavajte postavljati previše pitanja u stilu “intervjua”. Umjesto toga iskažite svoje mišljenje u vezi stvari.

10. Zapamtite: Izjave umjesto pitanja. Umjesto da pitate “Gdje si odrasla?” kažite “Ne izgledaš kao da si ovdje odrasla.” To vam omogućuje da izrazite mišljenje o njoj i da izrazite svoju osobnost.

11. Ne sakrivajte svoj identitet. Ne plašite se pričati o bilo čemu što volite i što vas zanima.

12. Nikad joj ne dajte komplimente za njezine oči, izgled ili tijelo.

13. Kažite nešto što će joj ukazati da je vidite na “seksualni način”. Ako to ne budete učinili, riskirate završite u prijateljskoj zoni.

14. Igrajte igre tijekom razgovora da bi raspoloženje ostalo zabavno i zavodnički. Primjerice, bilo šta što je kao “istina ili izazov”, ili manje ekstremnu “igru pet pitanja” (Postavite pet pitanja na koja ona mora odgovoriti netočno, i ako uspije ona je pobijedila, a ako ne vi ste pobijedili. Poenta je postavljati što očiglednija pitanja, tipa “Koje ti je boje haljina?”, jer ona zbunjuju.)

15. Ne prepuštajte se lako. Žene vole muškarce koji su izazov. Želite li održati ženino interesovanje ona mora osjećati da vas polako dobiva. Ako misli da ste previše laki … izgubiće interesovanje.

Najbolji način da razmišljate o razgovoru sa ženama je razmisliti u kakvom bi zabavnom, opuštnom i seksualnom razgovoru vi najviše uživali. Pričanje sa ženom ne mora biti teško. Samo treba biti svjesni što ih privlači, a što ih odbija. Držite se ovog popisa i radit ćete sve kako treba.

smedia

Komentari

komentara