Ljubav i veze

Psst – Komplimenti koje jači spol ne voli

Napisao admin

Muškarci vole komplimente jednako kao i žene, ali neki od njih će im jako smetati. Ovo su rečenice koje nikako ne vole čuti:


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

Lijepo si to počistio, ali ja ću bolje

Muškarci su ionako lijeni kada su u pitanju kućanski poslovi, a ako ih dočekamo sa komentarom da bismo mi to mogle bolje, to će im još lošije sjesti.

Ne mogu vjerovati da si uspio

Svaki muškarac želi ostaviti utisak da zna raditi sve sitne popravke po kući, a ako im damo do znanja da smo iznenađene što su uspjeli promijeniti sijalicu, sigurno se neće osjećati muževno.

Ti si najbolji kojeg sam imala do sad

Iako to zvuči kao super compliment, kod muškarca izaziva i reakciju koja ti možda neće odmah pasti na pamet. Jasno je da će biti srećan što misliš da je najbolji, ali će istovremeno zamišljati sve druge muškarce s kojima si bila.

Volim tvoje salo

Muškarci su osjetljivi na izgled jednako kao i žene. Samo zato što nisu opsjednuti svojim dijelovima tijela kao žene, ne znači da im ne smeta kada ukazujemo na njihove debele dijelove. Ovo ti možda zvuči kao kompliment kojim mu daješ do znanja da ti je svejedno što se malo udebljao, ali to će pogoditi njegov ego više nego što misliš.

index

Komentari

komentara