Ljubav i veze

Sitnice znače u dugim vezama – 10 načina da iznenadite svog dragog

Napisao admin

Želite da vaša veza ili brak potraju što duže, ali brojne obaveze, rutina i nedostatak vremena rade svoje? Imate želju da nešto promijenite, dodate malo strasti, a ne znate kako da prodrmate partnera poslije svih tih godina?


Ljubavni par (foto: cure.ba)

U braku ste ili vezi već podosta godina, a željele biste svom voljenom muškarcu da pružite više od uobičajene prakse, kako rutina ne bi uzela previše maha.

Imamo dobre vijesti! Uz ovih 10 predloga pomoću kojih ćete uspjeti da ga iznenadite i poslije svih tih godina, biće vam neizmjerno zahvalan, a vaš ljubavni odnos će se podići na nov nivo.

1. Omogućite mu ponekad da se zabavi, a ne da samo izvršava obaveze koje ste mu namijenile

Između vožnje klinaca u školu, poslovnih sastanaka i kupovanja namirnica, priredite mu slatko iznenađenje. Umjesto da ga pošaljete u još jednu prodavnicu, poklonite mu dvije karte za utakmicu omiljenog kluba ili koncert koji zaista želi da posluša. I naravno, pridružite mu se u tome!

2. Organizujte večeru njemu u čast

Okupite par najboljih prijatelja, skuhajte mu jelo koje obožava i nazdravite njemu u čast. To će ga sasvim sigurno oboriti s nogu jer svaki muškarac želi da se osjeća kao kralj bar ponekad u životu. Na taj način daćete mu do znanja da cijenite sav trud koji ulaže da bi vaša porodica funkcionisala besprijekorno.

3. Sastavite zahvalnicu za njega

Ponekad uzimamo zdravo za gotovo sve one sitnice koje on radi kako bi sve funkcionisalo, i vrlo brzo zaboravljamo na njih. Sastavite spisak sa sitnicama koje radi, poput iznošenja smeća, i zahvalite mu na tome jednim sočnim poljupcem.

4. Izađite iz svoje spavaće sobe

Za mnoge žene seks van zidova spavaće sobe je previše stresan. Riješite se osećaja nelagodnosti i učinite to na nekom novom mjestu, zasigurno ćete ga razveseliti.

5. Popravite njegov omiljeni stari predmet

Svaki muškarac ima nešto iz prošlog života, bez čega jednostavno ne može. Bila to neka prastara stolica koja se raspada, pocijepane patike ili nešto treće, nije bitno. Šta god to bilo, pokušajte da ga popravite koliko i kako god možete. Bitna je namjera, a ona će ga sigurno raspametiti. 

6. Iznenadite ga zajedničkim putovanjem

Ukoliko za to imate finansijskih sredstava svakako to uradite. Šta može da bude bolje od zajednički provedenih trenutaka negdje daleko od svih koje poznajete?

7. Priuštite mu “muški” vikend

Baš kao što vi cijenite vaše ženske večeri, uz partiju trača i čašu dobrog vina, tako i on ima potrebu da se zabavi sa svojim prijateljima. Ostanite s djecom kod kuće, a njega pošaljite na vikend opuštanje s momcima.

8. Ostavite mu ljubavnu poruku ponekad

Ovo je malo, ali slatko zadovoljstvo koje će mu dati do znanja da vam je još uvijek stalo, piše Magazin.net.hr.

9. Podržite njegov hobi

Bilo da je opsjednut fudbalom, košarkom, biciklizmom, pecanjem ili majstorisanjem, važno je da ga podržite. Žrtvujte se koji put i zajedno učestvujte s njim u njegovoj omiljenoj aktivnosti, bilo aktivno, bilo pasivno.

10. Preuzmite inicijativu u spavaćoj sobi

Nabacite na sebe seksi donji veš i dočekajte ga na krevetu, sigurno nećete pogriješiti!

cure.ba

Komentari

komentara