Ljubav i veze

Sitnice koje možete uraditi – Male stvari koje ljubav znače!

Napisao admin

Ljubav se ne izražava samo kupovinom skupih darova. Ljubav je stanje u kojem sve što imate dijelite sa drugom osobom. Male i velike stvari koje dijelite sa vašim partnerom jačaju ljubavni život i poboljšavaju vaš odnos.


Par (Foto: Cure.ba)

Mala djela i stvari koje radite za vašeg partnera znače puno za njega/nju. U nastavku pogledajte koje to sitnice možete uraditi, a da vašeg partnera/icu učinite sretnim/om. 

1. Kuhanje specijaliteta. 

To je jedan od najboljih načina kako osvojiti srce vašeg partnera. I muškarci i žene pokušavaju raditi ovu sitnicu da bi se iskra ljubavi u njihovim životima održavala što duže. Kada se vratite s posla i pronađete svoje omiljeno jelo na stolu, osmijeh na vašem licu popravit će večer vašem partneru. 

2. Ne idite van kad se on / ona osjeća usamljeno.

Zamislite da je vaš muškarac bacio svoje ulaznice za fudbalsku utakmicu samo da bi bio sa vama kada se vi osjećate usamljeno. To je glavna stvar za muškarca, ali sa ovim malim činom on će vam pokazati koliko vas voli i koliko brine za vas.

3. Napisati poruku: „Volim te“. 

Zamislite da ponekad uđete u kuhinju ili kupaonicu i odjednom zateknete poruku na kojoj piše „Volim te“. Sigurno će vas obradovati. Ukoliko i vi želite učiniti isto za vašeg partnera/icu, napišite mu/joj to na ogledalo ili frižider. Ova sitnica izmamit će osmijeh vašeg partnera/ice na lice, a vaš ljubavni život učiniti prekrasnim. 

4. Poruka: „Nedostaješ mi“. 

Šta kada usred posla, pročitate poruku na mobitelu: „Nedostaješ mi'“. Sigurni smo da će vam ostatak dana biti fenomenalan, bez obzira na to kakav je posao u pitanju. Ovu poruku možda možete dobiti kada ste prije toga raspravljali o nečemu, ali kada je dobijete iznenada, sigurno ćete se osjećati sretno.  Vi odgovorite vašem partneru/ici, tako što ćete ga/ju nazvati i reći: „Volim te“. 

5. Ljubavni mail. 

Ljubavna pisma se  više ne koriste u stvarnom životu. To se viđa samo u klasičnim filmovima. No, možete oživjeti ovaj čaroban način izražavanja. Umjesto pisanja, samo pošaljite e-mail govoreći koliko ste zadovoljni s vašim partnerom/icom i kako je vaš/a partner/ica promijenio/la vaš život na bolji način. Ova mala stvar može donijeti čudesa u vaš ljubavni život.

 

ljepota.ba

Komentari

komentara