Ljubav i veze

Ljubavna prognoza – Tri tipa zavodnika kojih se trebate paziti

Napisao admin

Upoznali ste nekoga i ne znate je li mu jedina želja uvući vam se u gaćice? Zbog vas smo tri tipa zavodnika stavili pod povećalo.


Zavodnik (foto: smizle.com)

Muljator

Upravo ste ga upoznali i već nakon pola sata imate osjećaj da ste vi jedina prava žena za njega? Njegov repertoar komplimenata baca u sjenu sve što ste do tada čuli? Oprez – nemojte mu vjerovati! Tip ima samo jedno na umu: seks!

Naša ljubavna prognoza: Želite li seks na jednu noć, zašto ne!? Ali, nemojte očekivati da ćete zajedno slušati svadbena zvona – sumnjamo čak i da ćete ikada doživjeti reprizu među plahtama.

Ozbiljni

I nakon četvrtog pića više ga zanima vaš posao, djetinjstvo i vaše mišljenje o ratu u Abesiniji, a ne sadržaj vašeg grudnjaka? Večer ste završili tako što ste kod kuće ležali sami u krevetu i razbijali si glavu što ste pogrešno napravili?

Naša ljubavna prognoza: Nemojte očajavati! Dok god ne dobije osjećaj da je s vama na istoj valnoj duljini, držat će prste podalje od vas. Nazvat će vas – on je pravi kandidat za ozbiljnu vezu. Dakle, vrijeme je da nabavite još jednu četkicu za zube.

Klasičar
Ili ima više od 80 godina ili doista pazi na džentlmenske manire. Uvijek vam otvara vrata, pridrži kaput, a na kraju večeri vadi novčanik iz džepa i sve plati.

Naša ljubavna prognoza: Ako ste tip žene koja voli da je nose na rukama, što možete više poželjeti? Osim toga, možete biti sigurni da vas vaš Gospodin neće prevariti sa seksi tajnicom. Za to je jednostavno previše fin…

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara