Ljubav i veze

Otkrivamo – Da li se suprotnosti zaista privlače?

Napisao admin

Koliko puta ste čuli da se suprotnosti prvlače kada su veze u pitanju? A da li je to zaista tako?


Par (Foto: Cure.ba)

Dešava se da nas često privuku osobe koje su drugačije od nas, jer na taj način se upotpunjujete. Ukoliko planirate da duže budete u vezi sa nekom osobom onda ta osoba ne bi trebala da bude potpuno drugačija od vas.

Veze u kojima su osobe koje se u potpunosti razlikuju jako teško funkcioniraju na duge staze, jer kad tad dođe do izražaja ta suprotnost, koja može da bude prepreka jednoj vezi.

Ukoliko želite da imate kraj sebe partnera koji će biti duže kraj vas obratite pažnju na nekoliko stvari:

1.    Energičnost je vrlo bitna. Ukoliko ste vi tip osobe koja više vremena voli da provodi kući, a vaš partner voli da često izlazi, nakon nekog vremena možete da postanete ljubomorni na njegov način života i da vaša veza dođe u pitanje baš zbog toga.

2.    Ukoliko vaš partner ima navike, kojih se naravno ne može riješiti, skroz drugačije od vas to može da vam predstavlja problem.

3.    Kada je novac u pitanju, tu su također različitosti jako bitne. Možda ste vi osoba koja štedi, dok vaš partner voli da troši novac na obične stvari, to je veliki problem u vezi.

4.    Veza u kojoj jedan partner voli mnogo da priča, a drugi je tih i suzdržan, ta veza je osuđena na propast.

5.    Kada su interesi u pitanju tu nikako ne smije da bude velike različitosti, jer ukoliko želite razičite stvari u životu to može da vam predstavlja problem u dugoj vezi ili braku.

cure.ba

Komentari

komentara