Ljubav i veze

POŽELJNE OSOBINE – Kakve žene muškarci doista vole u krevetu?

Napisao admin

Žene se varaju kada misle da moraju biti apsolutne boginje u svakom pogledu da bi zadovoljile svoje muškarce u krevetu. Istina je ipak nešto jednostavnija


Seks (Foto: Cure.ba)

Muškarcima je seks iznimno važan dio veze, ako ne i najvažniji. Oni imaju i velika očekivanja od svojih partnerica. Žene katkada ne mogu shvatiti kakve bi trebale biti u krevetu. Evo što kažu sami muškarci. Njihovi odgovori bili su dio australskog istraživanja o seksualnosti i partnerskim odnosima provedenog prije godinu dana, piše tportal.hr.

Entuzijazam

Brojni su muškarci istaknuli da nema ništa uzbudljivije od žene koja je entuzijastična u krevetu. Što to točno znači? Entuzijastične žene su one koje vidljivo uživaju u seksu. Žele da im bude lijepo, ali jednako tako i njihovu partneru. Njima ništa nije teško ni sablažnjivo, otvorene su za sve i uživaju u svojoj, ali i partnerovoj seksualnosti.

Raznolikost

Na cijeni su i žene koje cijene raznolikost. To su one žene koje nisu ‘pretplaćene’ isključivo na misionarsku pozu u spavaćoj sobi. One su razigrane, spremne na sitne nepodopštine, otvorene su za razna seksualna eksperimentiranja, a nije im stran ni seks na otvorenom. O seksu mogu i otvoreno razgovarati, a spremne su svakodnevno mijenjati rutinu i isprobati nešto novo s partnerom.

cure.ba

Komentari

komentara