Ljubav i veze

Granica koju je lako preći – Šta je prevara, a šta ne?

Napisao admin

Neki ljudi pod varanjem ne smatraju samo seks sa drugom osobom, već i bilo koju drugu intimniju komunikaciju sa suprotnim polom. Pronašli smo nekoliko takvih situacija, a na osnovu njih možete i da otkrijete zbog čega smo skloni preljubu.


prevara (foto:cure.ba)

Većina muškaraca, ukoliko ima najbolju prijateljicu, ne smatra to nikakvom vrstom prevare. Za njega je to samo osoba kojoj se može povjeriti lakše nego svojoj partnerici. Međutim, za žene je to emocionalna prevara i one ne mogu da se ne zapitaju šta to oni mogu da ispričaju svojoj drugarici, a njima ne mogu. Iz ovog prijateljstva se ponekad rodi neki vid veze, najčešće seksualne.

Ukoliko idete na ples, velika je mogućnost da ćete tamo pronaći osobu sa kojom se lako možete “spetljati”. Ples je senzualan i budi u ljudima strast. Zato, ukoliko idete sami, pripazite ili se potrudite da i partner ide sa vama.

Ukoliko se voljena osoba sviđa drugim ljudima, ali ne prelazi granice, to je dopušteno. Međutim, ako uvidite da on ili ona uživaju u zavodničkim pogledima i da im uzvraća komentarima koji prelaze granice ukusnog, upozorite ga.

Ukoliko muškarac u stalnoj vezi ima potrebu da sa svojim prijateljima ponekad posjeti neki striptiz-bar, a njegova izabranica u tome ne vidi ništa loše, sve je u redu. Međutim, ako za vrijeme te posjete on dodiruje striptizete, to je zasigurno jedna vrsta prevare, koju ipak ne bi trebalo tolerisati.

Ukoliko volite virtuelni seks, a imate stalnog partnera, onda se sigurno ne osjećate sretnim zbog toga. Morate da budete svjesni da se s druge strane ekrana nalazi živa osoba. Takođe, voljena osoba će pomisliti da niste zadovoljni vašim seksualnim životom i naravno da će pomisliti da je u pitanju prevara.

cure.ba

Komentari

komentara