Ljubav i veze

Sredi se – Žene vole njegovane muškarce

Napisao admin

Žene vole njegovane muškarce. Postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju kako ne biste otjerali djevojke od sebe ili kako biste im makar seks sa vama učinili prihvatljivom idejom. Krenimo redom…


Muškarac (Foto: Cure.ba)

Dlake

Počevši od dlaka na licu, pri čemu ne mislimo samo na bradu i brkove, već i na dlake u nosu i ušima, preko dlaka ispod pazuha, uredno podšišanih (ne nužno depiliranih) dlaka na grudima, sređenog žbunja na genitalijama, preko dlaka na leđima do onih na vašim “donjim leđima”, sve dlake moraju biti uredno podšišane i pod kontrolom. 

Svjež dah

Ne želiš da je parališeš dahom, već pogledom, usnama ili makar seksom za pamćenje. Međutim, do njega neće doći ako joj prethodno oduzmeš svijest, odnosno zadahom dovedeš do izdaha. Popravi zube, očisti jezik ili uzmi mint bombonicu ili žvaku. 

Miris

Osnovna funkcija parfema prvobitno je bila afrodizijačka. Kasnije se ispostavilo da su odlični u prikrivanju neprijatnih ili prirodnih mirisa tijela. Oba svojstva parfema i mirisa žene vole.

Bubuljice

Nenjegovano lice, puno bubuljica, akni i mitisera jedan je od najvećih odbijača djevojaka. Moguće je da je tvoj problem hormonalan, ili da je ijreč o nepravilnoj ishrani. U svakom slučaju rješiv je. 

Nokti

Sasvim je normalno da žena voli da ih miluju nježni prsti, a ne kandže zvijeri. Minimum koji možeš dati jeste da ih podsiječeš. Manikir i pedikir su napredni nivo koji takođe preporučujemo, ali ako nisi za eksperimentisanje i grickalica će biti dovoljna.

Usne

Za lijep poljubac usne su presudne. Hladno vrijeme, Sunce, alkohol… Svi oni isušuju naše usne i savršen poljubac pretvaraju u ljubljenje šmirgle. Probajte. Dopada vam se? Ne? Onda kupite labelo.

 

cure.ba

Komentari

komentara