Ljubav i veze

SAŠKA JE PROSTITUTKA, ALI KORISTI SAMO DLANOVE DOK RADI: “Moj muž se ne buni jer momcima radim OVO”

Napisao H. H.

Ona smatra da joj teško pada to što nema fizički kontakt sa ljudskim bićem dok njen suprug Artur (45) nije tu, budući da on radi kao policajac u malom američkom gradu.

Saška Frederik (41) troši hiljade dolara kako bi dva puta mjesečno mazila potpuno nepoznate ljude iako je u sretnom braku. Ona se ovim neobičnim poslom bavi oko godinu dana, a razlog za to je sljedeći – svog muža rijetko viđa, piše “Telegraf“.

Ona smatra da joj teško pada to što nema fizički kontakt sa ljudskim bićem dok njen suprug Artur (45) nije tu, budući da on radi kao policajac u malom američkom gradu. Saška provodi većinu svog vremena u New Yorku.

Muž mi je poručnik u policiji, pa je na poslu 24 sata sedam dana u sedmici. Ne živimo zajedno jer sam ja u New Yorku, a on u drugom gradu. On nije ljubomoran zbog ovoga, a i milion puta smo pričali o tome. Možda bismo mogli nekad i da idemo zajedno da se mazimo sa drugim ljudima, vidjećemo. Ovo nije neka stvar o kojoj on otvoreno priča sa svojim kolegama, što je i u redu. Ali, svakako je on otvorenog uma. On je više zaštitnički nastrojen, nego što je ljubomoran, a i sigurna sam da je sretan kada sam ja sretna. Zaista se radujem dok to radim, to me uzbuđuje”, rekla je Saška za “Daily Mail”.

Profesionalna firma koja se bavi maženjem u New Yorku zapošljava 40 ljudi sedmično, a svi oni imaju oko 200 zahtjeva sedmično.

Jedna serija maženja traje oko dva sata i košta 160 dolara. Imamo razne klijente – muškarce, žene, starije ljude, mlade…”, rekao je Adam Lipin (52) jedan od onih koji zarađuje tako što mazi ljude.

Mnogi tvrde da je ovo novi vid prostitucije, ali zakon tu ne može ništa.

Šta vi mislite, da li treba kažnjavati profesionalno maženje ili ljudima treba dati da rade sve što ih čini sretnim?

Komentari

komentara