Ljubav i veze

BJEŽITE OD NJIH – Muškarci koji ti ne trebaju u životu!

Napisao admin

Ima ih dobrih, ali ima i onih muškaraca koje je najbolje izbjegavati u širokom luku. Ako prepoznaš ove karakteristike na nekom muškarcu, bježi!


muškarac (foto:cure.ba)

Ljenčina 

Nije stvar u tome da mu ti ne želiš dodati pivu, stvar je u tome da će on, ako mu je ne dodaš, ostati žedan cijelu večer. Ljenčine nikada nisu dobro društvo, jer onako kako se ponaša kod kuće, ponašat će se i vani, a budi sigurna da ovakav tip nikada neće napraviti puno od sebe, prenosi index 

Serijski monogamist 

Svakih nekoliko mjeseci ima drugu curu, ali uvjerena si da će sada, kada je s tobom, postati čovjek za veze? Razmisli opet. Tip koji stalno mijenja cure očito brzo gubi interes, što znači da si vrlo vjerojatno već na pola puta od toga da ga izgubi i za tebe.  

Sakupljač trofeja 

Sve su njegove cure prekrasne, a njegovi mu frendovi zavide na njima? Dobar ukus je jedno, ali tip koji konstantno izlazi sa curama koje su više za pokazivanje, a manje za kvalitetan razgovor, nikada neće tolerirati tvoje pojavljivanje kod njega u trenirci. Riješi ga se dok možeš. 

Mamin sin 

Njegova mama najbolje kuha, najbolje pere čarape i naaaajbolje na svijetu radi kolače? Muškarac koji toliko veliča svoju majku nikada neće biti zadovoljan onim što ti napraviš, a uvijek ćeš mu biti na drugom mjestu. 

Mrzitelj žena 

“Sve su žene kurve” – izjava koju mnogi muškarci govore nakon što im neka slomi srce. Ako imaš posal s tipom koji konstantno omalovažava i vrijeđa žene, teško da ćeš biti sretna u takvoj vezi. Njegova prtljaga iz prošlih veza samo će vam otežavati stvari.

cure.ba

Komentari

komentara