Ljubav i veze

Nevaljale misli vam se motaju po glavi – Ovo su znaci da ste na putu da prevarite dečka

Napisao admin

Opasnost od prijevare ne odnosi se samo na situaciju u kojoj sumnjate na to da bi vaš dečko mogao da vam bude nevjeran, ponekad ona dolazi i od nas samih. Ovo su znaci da ste možda na putu da prevarite dečka.


Varanje (foto: cure.ba)

Detaljne fantazije

Jedno je ako samo prođete pored nekog muškarca i pomislite kako bi izgledao bez majice, ali ako konstantno razmišljate o tome kako bi htjeli da ga skinete i razmišljate o raznim scenarijima u kojima ga zavodite, postoji velika opasnost da ćete stvarno prevariti dečka. Fantazija se može pretvoriti u stvarnost mnogo brže nego što mislite.

Traženje mana

Gledate svog dečka i odjednom primjećujete svaku manu koju ima. Način na koji pere zube, način na koji pije sok, sve to počinje vas jako nervira, au tim situacijama vrlo čest refleks je upravo prijevara s nekim tko nema te mane (ili ih još niste uočili).

Svađanje bez razloga

Svađe mogu biti jako konstruktivne, ali ako ih započinjete samo zato da bi sebi olakšali odlazak od kuće i flert s drugim muškarcima, znači da potajno želite biti nevjerni.

Dopisivanje sa starim ljubavima

Vaš bivši dečko koji je ponovno u gradu javio vam se sasvim neočekivano, a vama je srce ponovno zaigralo? Ako ste jedva dočekali malo flerta s nekim drugim muškarcem, znači da ste na rubu prijevare, au tom slučaju je najbolje samo prekinuti komunikaciju.

Sređujete se bez razloga

Kada idete negdje, sređujete se u nadi da će vas neko primjetiti. Ovo samo po sebi nije toliko loše, ali ako jedva čekate da vas netko primijeti, znači da vas vjerojatno dečko ne primjećuje dovoljno, pa ste skloniji prevari.

Krijete svoj status veze

Kada vas netko pita imate li dečka, jednostavno prešutite istinu ili promijeniti temu? Negiranje da ste u vezi jeb prvi znak da ste spremni na prevaru, a samim tim prizivate druge muškarce da vam se udvaraju, što nije njihova krivnja, piše Smedia.

cure.ba

Komentari

komentara