Ljepota

Savjeti – Riješite se umornog izgleda

Napisao admin

Nedovoljno sna, previše posla i drugih obaveza vremenom se odraze na naš izgled. Naše lice postaje umorno, beživotno i sivo, a to nije izgled kojim bismo se ponosile. Stoga vam otkrivamo nekoliko make up trikova koji že vam pomoći da što duže zadržite svjež i odmoran izgled.


Žena (Foto: Cure.ba)

Svjetlucava sjena na kapcima – Najbolje je da se odlučite za svjetlucave sjene. Ovisno o vašem tenu, odaberite bijelu, svijetloružičastu ili bež sjenu. Svjetlucave sjene pomoći će vam da otvorite oči i izgledate svježije.

Bijela sjena – Da biste izgledali što svježije, u kut oka i ispod obrva obavezno nanesite malo bijele sjene za oči.

Lijepo oblikovane obrve – Tanke i neuredne obrve učinit će da izgledate još umornije. Uz gušče i lijepo oblikovane obrve nećete izgledati samo odmorno, već i mlađe.

Ružičasto rumenilo – Uz svijetloružičasto sjenilo u trenu ćete izgledati svježije i vedrije. Ako ga nanesete visoko na jagodice, blizu korjena kose, dobit ćete iznenađujuće rezultate.

Highlighter – Nakon rumenila, na lice nanesite malo svjetlucavog  highlightera koji će vašem licu vratiti sjaj na prirodan način.

Matirana T zona – Masno čelo i brada djeluju neuredno. Stoga maramicama i transparentnim puderom držite masnoću pod kontrolom kako biste izgledali što svježije.

cure.ba

Komentari

komentara