Ljepota

"Majka priroda me obdarila" – Eminu Jahović naljutile spekulacije o silikonima

Napisao admin

Emina Jahović je reagovala preko društvene mreže „Twittter“ na spekulacije da je izvadila silikone iz usana.


Emina Jahović (Foto: Cure.ba)

“Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvijek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini, napisala je popularna pop pjevačica na društvenoj mreži „Twitter“.

Što se tiče priče da ima silikone u usnama, Emina je to demantovala.

“Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najljepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem nažalost, majka priroda na meni nije štedjela, napisala je pjevačica i otkrila tajnu svog dobrog izgleda:

“Vitku liniju i uopšte tijelo njegujem svakodnevno. Disciplinovana sam i odgovorna prema svom tijelu i duhu. Treniram kik-boks, pilates i plivanje. Trčim svaki dan 40 minuta. Imam svaki drugi dan masažu lica i tijela. Koristim najkvalitetnije prirodne preparate i veliki sam protivnik botoksa i ostalih estetskih đakonija.

Emina je iznijela i svoj stav o operacijama.

“Smatram da žena treba da krene sa manjim intervencijama poslije četrdesete godine, osim ako nisu radikalne stvari u pitanju, i na kraju Emina je navela zašto je preko društvene mreže reagovala na pominjanje estetskih intervencija i nje:

“Mene ne pogađa to što neki misle. Mene je baš briga. Žao mi je što će mlade djevojke, misleći da je to istina, griješiti i ići pod nož. Ipak smo mi istureno odjeljenje i primjer mnogim tinejdžerkama. Bilo bi bolje da uzmu moje uzorno ponašanje, disciplinu i odgovornost. Ovo sam napisala za sve vas koji me volite i podržavate, pratite i čuvate. Da znate ko je Emina Jahović i kako se do toga dolazi, zaključila je pjevačica temu o njoj i silikonima.

doznajemo

Komentari

komentara