Ljepota Video

Goleme grudi bez glave – Reklama koja je feminističke udruge digla na noge (VIDEO)

Napisao admin

Par bezglavih grudi sjedi za uredskim stolom. Ne, to nije početak nekog crnohumornog vica, a ni scena iz nekog trećerazrednog hororca.


Grudi (Foto: youtube)

Radi se, naime, o novoj reklami za Axe u kojoj su glavni akteri već spomenuti par bezglavih grudi i kosmata muška glava – oboje “nasađeni” na par tanašnih nogu.

Ove dvije kreature zagledaju se jedno u drugo u uredu, a zatim zajedno ulaze u lift, sjede blizu jedno drugom za ručkom da bi se na kraju, dok čekaju autobus, transformirali u ljudska bića, piše Huffington Post. Preko ekrana nakon toga se ispisuje: “Kosa. To je ono što djevojke prvo vide”. Implikacija da je ženama muškarčeva kosa jednako bitna kao žensko poprsje muškarcima, mnoge je feminističke udruge digla na noge. One navode kako je tvrtka Axe, žene već u nekoliko navrata degradirala kroz svoje reklame, piše Index.

“One su bile spremne odreći se svog ponosa, a ponekad čak i ljudskosti samo zato što je muškarac mirisao toliko dobro. To je doista jadno, a i potpuno nestvarno”, poručuju bijesne feministkinje. Također, jedna od stvari koja ih je zasmetala jest i pjesma Daniela Johnstona “True Love Will Find You In The End”  koja svira u pozadini i koja “površnim i drskim načinom” implicira da je put do ljubavi prekrasna kosa i par dobrih ženskih sisa.

cure.ba

Komentari

komentara