Ljepota

DOBRA MASKARA ZLATA VRIJEDI – Pet pravila maskare

Napisao admin

Maskara je jedan od najboljih prijatelja svake cure jer nam pomaže da istaknemo ono najvažnije na licu – naše oči. Dobra maskara zlata vrijedi, pa je stoga važno pronaći onu pravu i poštovati osnovna pravila ovog važnog kozmetičkog proizvoda.


maskara (foto:cure.ba)

1. Nemoj štedjeti na maskari 

 Za dobru maskaru isplati se izdvojiti novac. Kvalitetna maskara sadrži kvalitetnu četkicu i teksturu pa će tako tvojim trepavicama dati volumen, dužinu i uvijeni efekt, a pritom se neće razmazivati niti grudati. Ne kažemo da za maskaru trebaš izdvajati svote od nekoliko stotina kuna, ali svakako je stavi na popis stvari koje ne kupuješ po najnižim cijenama, prenosi index. 

 2. Kupi maskaru koja odgovara tvojim trepavicama 

 To što je tvojoj prijateljici koja ima dugačke i ravne trepavice jedna maskara izvrsna, ne znači da će jednako dobra biti i tebi koja imaš kratke i uvijene trepavice. Maskaru kupuj isključivo prema efektu kojeg želiš postići. 

 3. Nemoj zaboraviti donje trepavice 

 Premda mnoge cure često ne šminkaju donje trepavice, vizažisti upozoravaju da je njihovo obrubljivanje puno ljepše i nježnije od obrubljivanja oka crnom olovkom. Namazane trepavice na donjim kapcima lijepo će otvoriti tvoje oko i dati mu svjež izgled. 

 4. Čuvaj svoju maskaru 

 Sa neurednom maskarom dolazi i rizik od raznih upala pa pazi da je uvijek do kraja zatvorena i da je držiš na čistom i suhom mjestu. 

 5. Smeđa boja itekako pristaje svima 

 Mnoge cure zaziru od smeđe maskare, no ona često daje nježan izgled koji također može djelovati glamurozno i seksi. Isto tako, smeđa maskara djeluje manje agresivno, pa tako i cijelo lice izgleda mlađe.

cure.ba

Komentari

komentara