Ljepota

Savjeti – Trikovi za brzu promjenu izgleda

Napisao admin

ŽELIŠ li promijeniti svoj izgled zaboravi na šokantne transformacije, dovoljni su mali trikovi, jednostavni i efikasni, uz koje ćeš za tren imati sasvim novi look.


Žena (Foto: Cure.ba)

Povećaj usne

Sjajilo za volumen i svijetli ruževi u kombinaciji s olovkom koja savršeno malo prelazi preko ruba usne učinit će čudo! Seksi usne promijenit će tvoj izraz lica i djelovati glatko i sočno. Sjajilo nanesi preko ruža u debljem sloju.

Posvijetli kosu

Što je kosa svjetlija koža lica je sjajnija. Ovo je mali trik koji oduzima par godina s tvog lica. Tamna kosa ističe crte lica pa tako i bore dok ih svijetla ublažuje. Dovoljno je da posvijetliš kosu za jedan ton.

Istakni jagodice

Zamijeni rumenilo u prahu onim u kremi, obrazi će biti istaknutiji i sjajniji a efekt odmah vidljiv. Važno je nanijeti rumenilo na gornji dio obraza, neposredno ispod jagodica i isključivo prstima.

Premjesti razdjeljak

Jedan od najjednostavnijih i najefektnijih načina za promjenu frizure i izgleda je izgleda je premještanje razdjeljka. Prebaci kosu na jednu stranu, napravi cik-cak razdjeljak ili ga stavi na sredinu, nije važno koji način odabereš samo da je drugačiji od svakodnevnog.

Uvij trepavice

Nanesi obilno maskaru i postavi uvijač blizu korijena gornjih trepavica te pritisni. Mali trik kojim će tvoj pogled izgledati posebno zavodljivo.

cure.ba

Komentari

komentara