Ljepota

Tajna žena iz Indije – Super mješavina za brži rast kose

Napisao admin

Poznato je da žene iz Indije imaju najbolju i najgušću kosu na svijetu. Ali, šta je njihova tajna? Da li je to genetika ili nešto drugo?


Tajna je otkrivena – to je Bacopa monnieri, ili Brahmi. To je prekrasna mješavina koja magično djeluje na kosu, povećava njenu gustina i rast.

 

Brami ulje se može naći u svakoj apoteci, a pomiješano s kokosovim uljem, čini čuda za vašu kosu. Vrlo je jednostavno i efikasno za njegu kose, a nanosi se prije pranja.

 

Brami ulje je korisno za kosu na više načina: povećava brzinu rasta kose, njeguje korijen kose i smanjuje njeno ispadanje, i to sve u samo nekoliko sedmica. Vraća izgubljeni sjaj kose i sprječava pucanje vrhova.

 

Ovo je velika tajna drevne Indije za njegovanu kosu. Sada kada ste pronašli trik, ne morate trošiti novac na skupe kozmetičke tretmane, samo trebate pripremiti mješavinu i iskoristiti njene prednosti.

Redovnim korištenjem ove mješavine Brahmi i kokosovog ulja, bit ćete zapanjeni rezultatima. Nemojte se iznenaditi kad vam kosa ponovno postane sjajna i gusta

 

Ne ustručavajte se probati metodu koju koristi toliko žena dugo vremena, a koja stalno daje izuzetne rezultate. Uživajte u zdravoj i lijepoj kosi, piše “Radiosarajevo”.

cure.ba

Komentari

komentara