Ljepota

Ljepotice – Megan i Morgan su najslađe manekenke koje ste vidjeli!

Napisao admin

Bliznakinje Megan i Morgan sigurno su najslađe četvorogodišnje trendseterke koje ste vidjeli, a njihov uspjeh u svijetu mode (dobro, za nekih 10-15 godina) gotovo je izvijestan. Obje su prelijepe s neodoljivim osmijehom i prirodnim talentom za poziranje, s tim što jedna ima plave oči, druga – jedno plavo, jedno tamno smeđe.


Popularnost su stekle na Instagramu gdje je njihova mama počela da objavljuje njihove zajedničke fotografije, a nije puno trebalo da opčine i svet mode kao prave male manekenke.

 

Međutim, pored komplimenata, fotografije ovih djevojčica su na startu izazvale i negativne komentare na račun njihovih roditelja, koje se tiču njihovih poza i potrebe za tolikim i takvim eksponiranjem djece.

 

Naime, iako imaju samo “cetli godinice“ Megan i Morgan već znaju da poziraju poput Rijane i da se puće poput Kim Kardašijan…

 

…A njihov Instagram profil je i kreiran da bi naveo agencije da ih pozovu na kastinge i angažuju za revije, reklame…

 

Njihove roditelje izgleda ne pogađaju puno kritike, a mi možemo da se nadamo da će u budućnosti ove preslatke klinke ipak praviti svoje izbore i biti uspješne u onome što izaberu kao profesiju. Pa, makar to ne bilo manekenstvo.

24sata.rs

Komentari

komentara