Ljepota Video

Fanovi života – Senzacionalni intervju: Video u kojem nam Donna Ares kroz suze odgovara na pitanja…

Napisao admin

Svjedoci smo svakodnevno čelične borbe naše zanosne Bišćanke, energične, jake i ambiciozne žene… Takvu je pamtimo, takvu ćemo je uskoro i gledati!


Donna Ares (Foto: arhiva)

Ekipa Senzacije i Bavaria piva danas je prisustvovala press konferenciji pred koncert koji će se 16. aprila održati u sarajevskoj Zetri. Uz Donnu, na scenu će stati najeminentnija imena, kako bh., tako i regionalne scene (sve smo ih već objavili), a neka od njih su: Jelena Karleuša, Halid Bešlić, Enes Begović, Denial Ahmetović…

 

Kao što ste imali priliku vidjeti u videu konferencije, Donna je prvi put nakon 6 mjeseci zaplakala, a desilo se da to bude pred uključenim kamerama, te je od nas tražila aplauz, uz koji kaže, gradila je karijeru i bez njega ne zna.

 

Pitali smo je ono što bi svaki naš čitalac sigurno… Odakle snaga, kako uspijeva prenositi ljubav prema životu na sve nas, ona je ovom borbom dobila fanove, ne muzike nego životne fanove, piše “Senzacija“.

 

Kako je nemoguće opisati naboj emocija, a istovremeno neprekidan osmijeh na njenom licu, pogledajte video, saznajte šta je otkrila za ekipu Senzacije i Bavarie i ne propustite biti dio muzičkog, ali prije svega, humanog projekta – 16. aprila u Zetri.

cure.ba

Komentari

komentara