Ljepota

Kako izbijeliti zube i ne nanijeti im štetu – Recept izbjeljivanja zuba – super efikasan!

Napisao H. H.

Ovaj recept izbeljivanja zuba od dr Neumivakina (doktor medicine) pomaze prakticno kod bilo koje vrste oboljenja desni, pri tome momentalno izbeljuje zube, rastvara kamenac i leci male ranice u ustima. Pomaze kod: parodonpatije, upale desni, od crnih naslaga kod korena zuba, bilo kojeg bolesnog stanja u ustima i neprijatnog zadaha.

Treba napraviti jednostavnu pastu za zube: u pola kascice sode bikarbone dodati 10-20 kapi vodonik peroksida (apotekarskog) i nekoliko kapi limuna. Vasa pasta za  izbeljivanje zuba je spremna

Kako primenjivati:

Komadic vate natopite u pastu i utrljavajte u zube i desne unutra i spolja, ujutru i uvece. Limun neutralise sodu bikarbonu i daje svezinu. Soda cisti zube od naleta, a vodonik peroksid dezinfikuje i izbeljuje, piše Uspesnazena.com.

Nakon takvog ciscenja osecacete se kao kraljica: zubi su toliko cisti da se presijavaju kao biseri, a blagi miris limuna dodatno podize raspolozenje.

Zbog prevencije i licne higijene mozete ispirati usta rastvorom vodonik peroksida ( 3%-og hidrogena): 3 kasicice vodonik peroksida rastvoriti u 50 ml tople vode.

Ovo je odlicna i efikasna procedura kod svih bolesnih stanja u ustima. Nije lepo, ali veoma je korisno. U tom slucaju efekat izbeljivanja zuba se fiksira i zubi ostaju dugo beli cak ako njih i ne cistite sa komadicem vate. Ali, da bi ste obezbedili sebi ovaj efekat – ovo treba raditi regularno!

uspesnazena.com

Komentari

komentara