Ljepota

Kako da je stilizirate – Šta tvoj horoskopski znak govori o tvojoj kosi?

Napisao admin

Postoji dnevni, tjedni, mjesečni, godišnji, ljubavni, poslovni, horoskop za zdravlje. Ovo su horoskopi na koje smo navikli i svakodnevno ih prečitavamo, ali također postoji i horoskop za vašu kosu.


Kosa (Foto: Cure.ba)

Znamo da je kosa mnogima, posebice djevojkama, najjače sredstvo za probitak na ljubavnom planu. Također, mnogima je sredstvo za dokazivanje zdravlja, pripadnosti određenim društvenim grupama, obožavanje neke glazbe i slično. Evo što horoskop kaže za vašu kosu, odnosno što vam savjetuje da s njom učinite, kako da je stilizirate.

OVAN
Sa svojom spontanom prirodom i ambicioznim umom, trebate frizuru koja neće stati na put vašoj strasti. Uvijek ste u potrazi za novim avanturama pa vam treba neka frizura pomoću koje ćete izgledati elegantno, a koja, s druge strane, neće biti previše zahtjevna. Stoga vam zvijezde preporučuju pundžu ili neku ultra kratku frisku.

BIK
Imate snažnu volju, tvrdoglavi ste i spremni boriti se za svoja uvjerenja. Imate snažan pogled i koščati ste, nemojte svoju snagu gušiti dugačkom kosom. Za vas je najbolje rješenje pixie frizura, dakle, kratko i račupano, možda s kojim pramenom duljim od ostatka kose. Vaša praktična i efikasna strana ove će sezone doći do izražaja ovakvom friskom.

BLIZANCI
Ovaj znak voli veselo i šareno, razigranost i lepršavost. Stoga razmislite napraviti upravo takvu frizuru. Za početak – zašto kosu ne obojiti u neku ludu, neobičnu boju? Priznajte, uvijek ste razmišljali kako biste izgledali kao plavuša, crnka, brineta, crvenokosa… Srećom, danas postoje boje koje se ispiru kod prvog pranja pa imate bezbroj mogućnosti eksperimentiranja.

RAK
Rakovi su kontradiktorni, jednom su hladni, drugi put su vrući. Teško ih je predvidjeti, a emocije im prelaze pravi spektar. Vi ste moody, dakle često mijenjate raspoloženja i k tome ekscentrični, stoga je duga kosa najbolje rješenje. Ovakvu kosu možete vezati i širiti u skladu sa svojim osjećajima, može biti elegantna i sportska, jednobojna ili višebojna.

LAV
Lavlja snaga je, između ostalog, u njegovoj grivi, barem kada treba zastrašiti protivnika. Ljudi Lavovi vole voditi i iznositi svoje mišljenje i kada ih nitko ne pita za njega pa kosa ne smije stajati na putu tim odlučnim ljudima. Najbolja je kosa do ramena  koja se lako sveže u rep, kakav često vidimo kod glumice Sandre Bullock. Praktično i brzo, baš za Lavove.

DJEVICA
Djevice su šarmantne i znatiželjne, vole iskrenost i prirodnost. Odlična su potpora ljudima koje vole, a obožavaju kada je netko prirodno lijep, bez šminke i ostalih modernih pomagala. Pristaje im svaka frizura, samo je bitno da je prirodna. Pustite neka vam uvojci padaju niz leđa ili kratka kosa koja se našušuri nakon spavanja. Sve vam dobro stoji!

VAGA
Vage su uvijek u potrazi za harmonijom, stabilnošću, mirom i balansom. Ne žele kompliciran život pa tako ni neke komplicirane frizure. Uvijek su ženstvene pa će im najbolje odgovarati dugačka kosa s uvojcima. Neka same izaberu hoće li to biti sitniji ili krupniji uvojci. Ponekad je za njih potrebno prespavati s viklerima, ali Vage vole ljepotu pa im to nije teško.

ŠKORPION
Misteriozni i tajnoviti, Škorpioni su i posesivni te vole kontrolirati druge. Vole egzotične frizure pa je za njih najbolja dugačka kosa koju će često plesti u pletenice. Neka eksperimentiraju s najrazličitijim vrstama pletenica i tako istaknu svoju prirodnu mudrost i seksipil.

STRIJELAC
Strijelci imaju slobodan duh i često se osjećaju sretnima, a da i nemaju nekog konkretnog razloga, jednostavno vole život. Često žele rezultate na brzinu pa je za njih najbolja bob frizura, dakle do ispod uha, s malo duljim pramenovima uz lice, a kraćim na zatiljku. Ovo je frizura koja pršti energijom, baš kao i pravi Strijelci.

JARAC
Ne bismo se čudili da je neki Jarac vlasnik najdulje kose na svijetu. Naime, Jarčevi su veoma strpljivi i ako žele izrazito dugu kosu, sve će učiniti da do toga i dođe.  Veoma su fokusirani i motivirani pa je za njih duga kosa, osim što im se sviđa i pravi izazov za duh. Što još dodati nego – sretno vam bilo u održavanju tako duge kose.

VODENJAK
Vodenjaci su ekscentrici i ne brine ih kritika okoline. Upravo su pripadnici ovog znaka predvodnici u nekom ludom trendu s frizurama ili šokiraju okolinu izborom boje i stila. Za vas su frizure koje su sasvim drugačije od drugih, kojih nema oko vas dok šećete ulicom. Nešto ludo, ekstravagantno, hrabro – samo iz Vodenjakove mašte.

RIBE
Ribe često ne znaju slagati, a također su veoma lakovjerne. Ne vide ljude u pravom svjetlu pa su naivnosti i nevinost prve riječi koje padaju na pamet kod ovog znaka. Stoga im je potrebna i takva frizura – zvijezde ovom znaku predlažu šiške u svoj svojoj punini. Možete ih odsjeći ravno ili u pramenovima pa nabacivati na bilo koju stranu glave, sve kombinacije su OK.

teen385.com

Komentari

komentara