Ljepota

Definitivno trebate probati – 5 najboljih parfema za ljeto

Napisao admin

Ljeto je savršen vrijeme da svoju kolekciju omiljenih parfema osvježite nekim ljetnjim i svježim mirisima. Izbor je zaista veliki i odličan, ali smo ipak uspjeli odabrati Top 5 ljetnih parfema koje biste trebali probati ovog ljeta.


Najbolji parfemi za ljeto (foto: ljepota.ba)

1. MISS DIOR CHERIE. Ovaj parfem je veoma složen, sadrži slatke i gurmanske note, što ga čini vrlo atraktivnim naročito za mlade dame. Sigurni smo da će vam se svidjeti jer ćete uživati u mekim voćnim mirisima koji osvajaju. Ako ste u potrazi za nečim lijepim i mladalačkim, voćni miris, Miss Dior Cherie je savršen za vas.

2. CHANEL NO 5. Ovo je jedan od najprodavanijih parfema na svijetu. To je pravi klasik, i ne možete pogriješiti sa parfemom kao što je ovaj. Ako ste u potrazi za savršenim klasičnim parfemom morate se uvkeriti kako će uz Chanel N° 5 vaše tijelo mirisati zanosno.

3. DIOR J'ADORE. Ovaj glamurozni miris vrlo je popularan. On je savršen za elegantne, delikatne i ženstvene žene. Ako ste u potrazi za zavodljivim parfemom, onda probajte ovaj!

 

4. BURBERRY SUMMER. Ako ovog ljeta žudite za svježim i prozračnim mirisima ovaj je parfem savršen izbor za vas. Burberry Summer je svjež, čist i prirodan. Laganog je i prijatnog mirisa, a nosi i dozu romantike u sebi. Savršen je jer miriše baš kao ljeto!

 

5. CK ONE SUMMER. Ovo je jedan od najsvježijih mirisa koji se pojavio ovog ljeta. Ovaj parfem je savršen za vas ako ste u potrazi za nečim što je zaista ženstveno i mekano! Idealan je za ljeto jer je dovoljno lagan da se nosi svaki dan.

 

 

ljepota.ba

Komentari

komentara