Ljepota

Nakon devetosatne operacije – Poslije 350 zahvata, najteže je vratiti prirodan izgled (FOTO)

Napisao admin

35-godišnja Ališa Duval do sada je imala preko 350 kozmetičkih zahvata, a zadnja u nizu bila je najdrastičnija – željela je da vrati svoj prirodan izgled.


Porodica Duval (Foto: 24sata.hr)

“Morala sam da postanem Frankenštajn, izgledala sam kao transvestit”, rekla je kontroverzna Ališa, koja je čak snimila i svoj rijaliti šou u kome kamere prate njen, u najmanju ruku bizaran život.

Ima dvoje djece, stariju kćerku Džordžiju koja joj je zaprijetila da mora da prestane s operacijama inače će je napustiti, kao i malu djevojčicu Papaju.

Ališa se podvrgla još jednom u nizu zahvata koji su je koštali 25 hiljada funti: pomjerili su joj uši kako bi joj popravili lice, sklonili implante iz obraza, podigli nos kako bi joj podigli usnu i vratili osmijeh na lice…

Ipak, prije nego što je našla dvojicu hirurga koji su odradili njenu posljednju operaciju, Ališa je obišla stotinu hirurga koji se nisu usudili da rade bilo šta na njenom plastičnom licu.

“Rekli su mi da se možda neću probuditi iz anestezije, no nije me bilo briga. Samo sam htjela nazad svoje prirodno lice”, poručila je kontroverzna Ališa nakon devetosatne operacije – “Moja opsesija mi je uništila život. Svaki novčić sam potrošila na kozmetičku operaciju. Danas nemam ništa, ni stan, ni vezu”, kaže žena koja je odlučna da promijeni svoj život i uživa sa kćerkama.

image image

24sata.hr

Komentari

komentara