Ljepota

Imala je ekstremno tanku kosu: Nakon posjete frizeru izašla iz salona kao druga žena!

Napisao H. H.

Dosta smršala i kosa je počela da joj postepeno opada, a onda je saznala da ima problema sa štitastom žlijezdom.

Ponekad su promjene izgleda potrebne, bilo da je u pitanju odjeća ili frizura. Ponekad čak i novi par cipela može potpuno da promijeni vaš izgled, prenosi “Virealno“.

Kristofer Hopkins je čovjek koji u svojoj emisiji “The Makeover Guy” već godinama pomaže ženama da promijene svoj izgled.

U videu prije svoje transformacije, Ilejn iz Teksasa je objasnila u čemu je problem i zašto joj je potrebna transformacija. Rekla je da je dosta smršala i da je kosa počela da joj postepeno opada. Zbog problema sa štitastom žlijezdom, njeno tijelo je prošlo kroz neke neželjene promjene.

Umjesto da se osjeća nesigurno i da ne radi ništa po tom pitanju, ona je odlučila da posjeti Kristofera kako bi on mogao da učini svoju magiju na njoj.

Prvo je prošao prstima kroz njenu kosu i rekao da ima lijepu kosu. Ona je rekla da je ranije bila plavuša – a to mu je dalo ideju. Kako je sada znao da je bila plavuša, i da ima jako tanku i rijetku kosu, znao je tačno šta treba da uradi kako bi popravio njeno samopouzdanje.

Frizura – Screenshot/Youtube

Pogledajte čitavu transformaciju:

 

Komentari

komentara