Ljepota

Boje kose koje pristaju svakom tenu: Odlične ideje ako želite promjenu! (FOTO)

Napisao A. K.

Postoje određene nijanse koje laskaju svakom tenu što ih čini i sigurnim izborom za baš svaku ženu

Želite da promenite boju kose, ali vas je strah da neka nijansa neće pristajati vašem tenu?

Imamo super vesti za vas. Postoje određene nijanse koje laskaju svakom tenu što ih čini i sigurnim izborom za baš svaku ženu. U nastavku otkrijte o kojim je nijansama reč i napokon se odvažite na promenu:

Čokoladna nijansa

Ova topla i bogata nijansa smeđe daje tenu poseban sjaj, a s obzirom na to da nije ni pretamna ni presvetla jednako je dobar izbor za plavuše crnke.

Pozlaćena nijansa

Zlatni tonovi najljepše u kosi izgledaju preko leta, kada dodatno ističu bronzani ten, no nekoliko zlatnih pramenova osvežiće vaš izgled tokom cele godine. Birajte hladnije, bež nijanse ako imate izrazito svetlu put, dok će osobama tamnijeg tena bolje pristajati topliji, zlatni tonovi.

Medena nijansa

Još jedna nijansa plave koja nepogrešivo pristaje uz svaki ten. Nije ni pretopla ni prehladna pa je upravo zbog svoje neutralnosti idealan izbor za svaku ženu, a može poslužiti kao bazna boja i kao boja pramenova.

Bež nijansa

Možda zvuči dosadno, ali tako ne izgleda. Mnoge srećnice mogu da se pohvale prirodnom bež kosom, dok one koje to ne mogu neće pogrešiti ni ako se tako ofarbaju. A ono što ovu boju kose čini posebno privlačnom i trenutno jako popularnom jeste to što izgleda dobro i uz izrastak, koji je ponovo moderan.

 Izvor: index.hr

Komentari

komentara