Ljepota Moda

Privucite pažnju – U modi su ponovo maskare u boji

Napisao admin

Kakva crna maskara, u modi su ponovo maskare u boji.


Maskare u raznim bojama (Foto: Svetlana Lukienko/Shutterstock)

Na velika vrata modnog svijeta ponovo su zakucale malo življe boje i to skoro na svim područjima. Pritom se naravno misli kako na samu šminku, odnosno karmin i maskaru, tako isto i na razne odjevne kombinacije i obuću. Svaka nova ideja proizašla iz svijeta vrhunske mode obiluje željom kako što više šokirati, odnosno privući pažnju.

U slučaju da ulazite u kategoriju ljudi koji vole malo intenzivnije boje tada možete biti sretni, jer više nećete iskakati na onaj negativni način, dapače privlačit ćete pažnju i izazivati divljenje.

Svaka kombinacija boja ima određeno značenje i na neki način predstavlja određenu grupu ljudi. Tako je upravo ljubičasto-plava kombinacija zauzela vodeće mjesto među mlađom populacijom i isto tako među vrhunskim modnim dizajnerima koji se ne boje biti drugačiji.

Najveća prednost maskare u boji leži u činjenici što ne trebate puno vremena trošiti na samo šminkanje. To znači da je sama maskara na neki način dovoljna dok je sjenilo u većini slučajeva samo višak.

Naime ako želite staviti sjenilo tada to treba biti malo neutralnija boja kako jednostavno ne bi pretjerali s različitim nijansama na svom licu. Sama maskara je poprilično upadljiva i jednostavno nije potrebno trošiti vrijeme na nanošenje sjenila.

Prije nego što kupite maskaru potrebno je znati koja boja vama odgovara. Podrazumijeva se da ne stoji ista boja ženi koja ima plave oči i svjetliju put kao onoj ženi koja ima smeđe oči i malo tamniju put.

Osim što se treba suzdražavati od prevelike količine sjenila, isto je tako potrebno paziti da ne stavljate puno rumenila. Previše jednostavno nikada nije bilo dobro, pa tako i kod šminke, jer sigurno ne želite izgledati poput klauna.

savjetnica.com

Komentari

komentara