Ljepota

NEOBIČAN BEAUTY SAVJET – Kako plakanjem održati vitku liniju

Napisao admin

Tinejdžerska zvijezda devedesetih, glumica Tatyana Ali otkrila je doista neobičan beauty savjet. Naime, kaže kako plače tri puta dnevno kako bi smanjila nadutost i izravnala trbuh.


Tatyana Ali (Foto: cosmopolitan)

Tridesettrogodišnja glumica koja je u seriji ‘Princ s Bel Aira’ imala ulogu Ashley Banks u intervjuu za Huffington Post otkrila je: ‘Plačem tri puta dnevno, a to je dio moje rutine vježbanja. Doista ima učinka i stvarno smanjuje napetost.’

Nedavno je Tatyana Ali u intervjuu za The Examiner otkrila kako je osjećala velik pritisak da vrati besprijekornu liniju nakon što je uzela pauzu od glume kako bi studirala na Harvardu. ‘S godinama mi je malo teže održavati liniju, tijelo jednostavno ne sluša kao prije’, otkrila je tada Tatjana.

Osim što plače tri puta dnevno, Tatyana, kako je otkrila za Huffington Post, liniju održava redovitim plesom, a često, kada je nitko ne gleda, da si oduška divljim plesnim koracima na pjesme Tori Amos.

U intervjuu je otkrila i kako su njezini tajni užici čokoladni biskvit i avanture za jednu noć. Na pitanje koji je najbolji savjet koji joj je dao Will Smith, njezin bratić na setu ‘Princa iz Bel Aira’, Tatyana je rekla: ‘Nikada se nemoj bojati biti samostalna. To znači da je tvoj život u tvojim rukama i da su ti sve mogućnosti otvorene, sve je moguće.’

cure.ba

Komentari

komentara