Ljepota

OVA LJEPOTICA IMA SVE ŠTO POŽELI: IPAK BOLEST JE BILA JAČA OD NJE! ONA NE KRIJE DA JE OBOLJELA ZBOG PREVELIKOG STRESA

Napisao H. H.

Iako ima tek 24 godine, Selena Gomez u životu je prošla već brojne uspone i padove, ali i liječenje zbog emocionalnih problema.

No, pjevačica se još jednom izdigla iznad svega te zasjala kao novo lice naslovnice američkog izdanja modne biblije Voguea,piše senzacija.ba

Osim što je snimila predivan editorijal, u iskrenom je intervjuu progovorila kako ju je prevelik pritisak zbog turneje Revival doveo do prijave u psihijatrijsku kliniku.

– Turneje su me nekako počele činiti usamljenom. Moje samopoštovanje je bilo sve niže. Postala sam biti depresivna, anksiozna, uznemirena. Počela sam patiti od napadaja panike pred izlazak na pozornicu ili kad bih izašla na binu. Uglavnom, osjećala sam se kao da nisam dovoljno dobra, da nisam sposobna odraditi svoj posao – priča Selena.

Pored svega, Selena boluje od lupusa, autoimune bolesti u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo. Zbog bolesti je bila primorana otkazati turneju i 2014., a isto je učinila i prošle godine. Pjevačica je zbog svega morala promijeniti i način života, a sada i finansijski pomaže istraživanja o lupusu.

Komentari

komentara