Kuća i hrana

Ova voda je najmoćniji borac protiv bolesti: Pijte ovaj napitak 7 dana i gledajte kako će se tijelo preporoditi!(RECEPT)

Napisao H. H.

Voda od bijelog lula učiniće čuda za vaš organizam

KOMENTARI

Belolučna voda jača imuni sistem i čisti telo od toksina, a veoma moćno deluje i protiv svih vrsta upala – virusnih, gljivičnih i bakterijskih. Smatra se jednim od najačih prirodnih lekova.

Kako da pripremite belolučnu vodu

Očistite jedan čen belog luka i isecite ga uzdužno, ubacite ga u vodu, poklopite tanjirićem i ostavite da stoji na sobnoj temperaturi 24 sata. Za to vreme će beli lut otpustiti sastoje u vodu. Vodu popijte, a polivine čena sačuvajte. Ponavljate ovaj postupak barem sedam puta u toku jednog meseca. Najbolje bi bilo da napitak pijete prosečno dva puta nedeljno.

Ovaj napitak nabildovaće vaš imuni sistem, očistiće telo od nagomilanih otrova i delovaće preventivno na niz oboljenja, među kojima su visok krvni pritisak, upale, grip, virusi i bakterije, ali i najteža oboljenja poput kancera.Proklijali beli luk

Možda nioste znali, ali proklijali beli luk je još zdraviji u odnosu na običan, jer je jači antioksidans. Njegova protivupalna i antikancerogena svojstva, kao i moćno dejstvo koje ima na očuvanje kardiovaskularnog sistema su još jača u klicama belog luka.

Neke biljke kao što je krompir nisu zdrave kada proklijaju, jer tada ispuštaju određene toksine, ali to nije slučaj sa belim lukom. On je najzdraviji kad proklija, jer tada postiže svoj pun potencijal i nutritivne vrednosti,piše Stil

Dakle, slobodno ostavite beli luk da proklija, a zatim ga koristite. Evo i kako.

Polovine čena koje su vam ostale iz vode, odmah stavite u tanjirić i poklopite. čašom. Ostavite na sobnoj temperaturi. Na taj način ćete stvoriti uslove sliče staklenoj bašti i beli luk će vrlo brzo pustiti klice. Proklijali beli luk najbolje je da koristite u svežem stanju, tako što ćete ga dodati u salate, napitke ili posuti preko jela.

Komentari

komentara