slot online 2023

Zaboravite vraćanje kilograma poslije dijete – Ova masaža će vas zauvijek osloboditi sala

Napisao admin

Kada odlučite i započnete dijetu- to je jedna stvar. Ali, kilogrami nekada znaju da budu "zakucani" na vagi ili se neretko vrate posle kure. Sada stručnjaci savetuju da tapkate određene tačke na licu i imaćete super efekat- izdržaćete poseban režim ishrane, a kilogrami se neće vratiti.


Salo (Foto: Cure.ba)

Stručnjaci sada savetuje da tapkate određene tačke lica, čelo, bradu, jagodice, i nećete imati nikakvih problema sa svojom težinom. Džesika Ortner, autor knjige “Tapping solution”, kaže da je veoma važno naći akupunkturne tačke koje dodirom aktivirate.

Čak i prema studijama sa Harvarda u tom trenutku, tokom tehnike poznate pod nazivom Emotional Freedom, koja se zove oslobađate kortizol, smanjujete stres i glad, a samim tim regulišete uspešno svoje kilograme.

Da biste savladali svoje želje i isklesali telo do savršenstva, najpre morate da savladate emotivno hranjenje. Potom, treba da shvatite da treba da uživate u hrani, a ne da je uništavate.

Tapkanjem nećete gubiti mnogo kilograma za malo dana, ali možete da sebe obučite da eliminišete stres, uzroke prejedanja, a rezultati potom neće izostati

– Pre nego što počnete da jedete razmislite kako se osećate. Ako ste negativni izmasirajte lice. Jedite polako, dajte sebi priliku da osetite kada ste siti. Takođe, obavezno sedite dok jedete. Izbegavajte stajanje, posebno ako imate šank u kuhinji. I nikako ne uključujte TV – savetuje Ortner koja preporučuje i prijatnu muziku, lep servis i stoljnjake dok jedete.

Ona navodi i da, ako sledite ova uputstva, možete da izgubite i do pet kilograma za osam nedelja bez striktne dijete.

OSMICA

Ovo su tačke koje treba da tapkate: obrve, spoljna strana oka, kesice ispod očiju, koren nozdrva, brada, ključnu kost, ispod pazuha i teme.

Svaku tačku tapkajte sedam puta, ali ako osetite potrebu da to radite više, slobodno nastavite. Tapkajte makar 15 minuta svakog dana, na nekom mirnom mestu.

 

blic

Komentari

komentara