slot online 2023

NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA – Josie Gibson – od debeljuce do savršeno zgodne cure

Napisao admin

Josie Gibson britanska je reality zvijezda i pobjednica Big Brothera 2010., a na naslovnicama svih svjetskih medija pojavila se prošle godine kad je snimljena kako na plaži uživa u oskudnom bikiniju


Josie Gibson (foto: cure.ba)

To samo po sebi ne bi bilo pretjerani problem da 27-godišnja Josie pritom nije pokazala koliko problema ima s težinom, a sama je tad izjavila da se zgrozila kad je vidjela fotografije jer nije shvaćala kako uistinu izgleda.

To ju je nagnalo da krene na dijetu i promijeni stil života, a svoj je nevjerojatan gubitak kilograma naravno i unovčila, snimivši DVD s vježbama “Josie Gibson’s 30 Second Slim”. U samo šest mjeseci izgubila je više od 25 kilograma, a svojom se novom figurom pohvalila i u najnovijem broju časopisa Fabulous gdje pozira u uskoj crnoj dvodijelnoj opravici.

“Trebalo mi je nešto više od šest mjeseci da izgubim 25 kilograma i jako sam ponosna na sebe. Ustvari, odsad ćete kad me vidite vjerojatno misliti da je to Miranda Kerr. Više nikad neću biti debela i pogled u budućnost više me ne plaši kao nekad. Na početku dijete žarko sam željela jesti svu hranu koju sam nekoć jela. Ali sad ću uvijek radije odabrati sushi umjesto kebaba”, ispričala je za Now, prenosi Index.hr.

cure.ba

Komentari

komentara