slot online 2023

Smršala je sa 134 na 74 kg – samo da bi stala u vjenčanicu: Iz ružnog pačeta izrasla prava ljepotica! (FOTO)

Napisao H. H.

Frizerka Bridie Ritchie (21) iz Australije težila je 134 kilograma, imala je dečka Michaela (23) i znala je da će je uskoro zaprositi. Odlučila je da će se na svojem vjenčanju ugurati u vjenčanicu broj 40 pod svaku cijenu.

Trebalo joj je nešto drastično jer razne dijete nisu urodile plodom.

Odlučila je “otići pod nož“. Liječnici su joj uklonili dio želuca. Nakon zahvata, kilogrami su počeli nestajati jer joj je želudac malen i nije mogla puno jesti. Nakon 18 mjeseci stala je ponovo na vagu koja ovaj put pokazala 74 kilograma, 60 kg manje. Bila je presretna. Napokon izgleda onako kao je oduvijek željela.

 

Kaže kako je nagomilala suvišne kilograme jer se uglavnom hranila nezdravo – brzom hranom, slatkišima, grickalicama… Jela je puno i želudac joj se rastegnuo i tražio sve više hrane.

 

– Kada sad pogledam svoje stare fotografije, ne mogu vjerovati da sam to ja. Svaka dijeta koju sam pokušala nije uspjela, kilogrami su mi se brzo vratili. Gledala sam se svaki dan u ogledalo svjesna da je sve izmaklo kontroli i da moram nešto poduzeti – ispričala je, a prenio Daily Mail.

 

– Michaela sam upoznala kada sam težila 115 kilograma i nekako sam se osjećala ugodno kraj njega. Zaprosio me dan nakon operacije. Volim ga jako puno – dodala je.

 

Vjenčanje je prošlo savršeno, stala je u vjenčanicu iz svojih snova i danas jako pazi na izgled. Sama priprema obroke i hrani se zdravo. Redovito vježba i puno se kreće.

Komentari

komentara