Zdravlje

Majka sahranila dvogodišnju kćerku nakon nesreće: Otvara račun sinu za slučaj da ona i muž izgube bitku za život!

Napisao H. H.

Sanela Prispilović sahranila je kćer (2) koja je umrla od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Njezin muž je teško ozlijeđen. Sanela se bori s rakom. Suprugu je i dalje stanje nepromijenjeno, ali je u induciranoj komi. Jučer je išao na CT mozga, a liječnici se nadaju da će ga sljedećeg tjedna probuditi, kazala nam je Sanela Prispilović, majka dvogodišnje curice koja je u utorak poginula u stravičnoj nesreći u Cvetkovcu kraj Koprivnice.

Podsjetimo, otac Željko je curicu držao u naručju kada je na njih na autobusnoj stanici naletio automobil koji je vozila djevojka (21). Šestogodišnji sin koji je hodao uz njih prošao je bez ozljeda, ali je bio svjedok obiteljske tragedije. Kako, na žalost, niti jedna nesreća ne dolazi sama, Željkova supruga se u to vrijeme nalazila u zagrebačkoj Klinici Sestara Milosrdnica gdje se liječi od zloćudne bolesti. Hrabra majka je, odmah nakon što je saznala za pogibiju kćeri, sanitetskim kolima doputovala u Cvetkovec. Prekinula je liječenje jer je morala obaviti najtežu stvar, pokopati vlastito dijete. Boluje od melanoma, koji se, kako nam je kazala, proširio na unutarnje organe.

– Situacija s mojom bolesti baš i nije sjajna. No, moram ostati tu dok ne vidim što će biti sa suprugom. Tek onda ću ići natrag na liječenje. Naš sin će s djedom otići na Lošinj, dok Željko ili ja ne ozdravimo, kazala nam je potresnim glasom Sanela. Ona je nezaposlena, a obitelj je živjela samo od plaće supruga Željka, dragovoljca Domovinskog rata, koji je zaposlen u vojsci. Nakon tragedije, u redakciju 24sata javili su se brojni čitatelji koji žele pomoći obitelji.

– Hvala svima koji nam žele pomoći jer je Željkova plaća opterećena kreditima za kuću i ne ostane nam mnogo. U ponedjeljak ćemo otvoriti račun na sina. Ako, ne daj Bože, suprug ili ja izgubimo bitku za život, onda želim da nam barem sin ima nekakvu financijsku potporu za budućnost jer je i kuća pod hipotekom banke, kazala nam hrabra majka Sanela.

Komentari

komentara