Zdravlje

Kina u šoku – Popularni pjevač (24) u javnoj vezi s djevojčicom (12) (VIDEO)

Napisao admin

Bizarna veza između kineske pop zvijezde Džanga Mujia (24) i 12-godišnje djevojčice, kanadske pjevačice i manekenke Akame Miki, izazvala je ogromno interesovanje u kineskim društvenim medijima.


pjevač i djevojčica (FOTO:cure.ba)

Džang Muji ne krije svoja osjećanja prema maloj Miki, a razmjena verbalnih nježnosti mladog para odvija se preko “Veiboa”, kineske verzije “Tvitera”. Što će reći, praktično javno, na očigled stotina hiljada ljudi koji ih na ovoj društvenoj mreži prate. 

Sve je veći i broj njihovih zajedničkih fotografija, na kojima snimaju u studiju, sjede na kauču ili stoje na plaži, dodirujući se kažiprstima, što simbolizuje poljubac. Kada nisu zajedno, jedno drugome preko “Veiboa” šalju poruke prepune ljubavne čežnje. 

“Čekaj dok budem dovoljno odrasla da se udam za tebe, a onda ću ti reći da”, napisala je Miki na Muijevom profilu, na šta joj on odgovara: “Jedva čekam da prođu ta tvoja četiri rođendana, brojim svaki dan”. 

Marketinški trik, “neprirodna” veza ili prava ljubav?

Mada ni jedna od fotografija ne pokazuje da ova ljubav ima i fizičku dimenziju, njihove kontroverzne postove komentarisalo je oko 9.000 korisnika “Veiboa”. Neki ih podržavaju, drugi, mnogobrojniji, kritikuju njihovu vezu kao neprirodnu, dok ih skeptici optužuju da su romansu izmislili kako bi potpomogli svoje karijere. 

Činjenica je da su i Muji i Miki novi na “Veibou” i da zajedno rade na nizu muzičkih projekata, među kojima su i njihov najnoviji singl “Pretty boy” (“Lijepi dječak”) i predstojeći, “Courageous love” (“Hrabra ljubav”). 

Ljudima koji “sumnjaju u nas i našu ljubavnu priču” Muji je nedavno preko “Veiboa” poručio da “mi tu ništa ne možemo, niti osjećamo potrebu da tim ljudima bilo šta dokazujemo”. 

“Možemo samo da istrajemo u svojoj ljubavi, da nastavimo svoj život, i da budemo zajedno”, napisao je on.

cure.ba

Komentari

komentara