Zdravlje

Zdravlje – Pogledajte što se događa s vašim tijelom kada koristite sodu bikarbonu! To će promijeniti vaš život zauvijek!

Napisao H. H.

Nismo mogli vjerovati kako je soda bikarbona od pomoći, dok nismo vidjeli ovo!

Soda bikarbona je vrlo jeftin, ali i vrlo moćan lijek. Ovaj sastojak se može koristiti u borbi protiv prehlade, čak i raka. Osim toga, možete ga koristiti za oralnu higijenu, kao dezodorans, itd

Soda bikarbona je sastojak koji mora biti dio vaše domaće ljekarne. Neke od zdravstvenih prednosti uključuju sprječavanje proljeva, žgaravice, trovanje lijekovima, metaboličke acidoze i peptičkog ulkusa, piše “NoviSvjetskiPoredak.com“.

Soda bikarbona ima mnoga antipruritička svojstva i čuva vašu kožu zdravom i sjajnom. Koristite sodu kako bi uklonili groznicu i prehladu.

 

Soda bikarbona sadrži natrij i može spriječiti HIPERKALIJEMIJU, bubrežne kamenace i infekcije mokraćnog mjehura.

Ovdje ćemo vam navesti par načina kako koristiti ovaj moćan lijek – sodu bikarbonu:

 

Stari načini uporabe

Pijte sodu bikarbonu za ublažavanje bolova u mišićima nakon napornog treninga.

Uništite gljivice na nokrima i eliminirajte prljavštinu, primjenite sodu bikarbonu na četkici za nokte i četkajte nokte.

Pomiješajte 3 čajne žličice sode bikarbone, 1 čajnu žličicu soli, pepermint eterično ulje i malu količinu vode. Umočite nokte u tu smijesu 20 minuta, i svrab, miris i bol će biti olakšan.

Da biste osvježili dah, isperite grlo sa malo sode bikarbone.

Koristite sodu bikarbonu za četkanje zubi. Dodajte malo na četkicu za zube i dobit ćete najbolji način za izbjeljivanje zubi.

Smanjiti akne, mrtve stanice kože i masnog lica pomoću pilinga napravljenog od sode bikarbone. Pomiješajte žličicu sode bikarbone, žličica vode i onda trljajte lice.

Također, možete se riješiti bolnih uboda insekata, pčela, komarca pa čak i uboda otrovnog bršljena. Pomiješajte sodu bikarbonu i vodu, i napravite odličnu pastu za ubode.

Pripremite tijesto od vode i sode bikarbone u kako bi se riješili herpesa i čireva. Oni će se osušiti brzo.

Domaći recept za kiselost

Za smanjenje refluksa kiseline morate napraviti lužnato okruženje u vašem organizmu. Kombinirajte ¼ do ½ čajne žličice sode bikarbone sa 2 čajne žličice svježeg limunova soka. Možete koristiti jabučni ocat umjesto toga.

Koristite visoku čašu i pričekajte dok se pjena ne smiri, a zatim dodajte 230 ml vode. Popijte smjesu. To će neutralizirati vaš pH, zaštititi tijelo od previše želučane kiseline i smanjiti acidozu.

Komentari

komentara