Zdravlje

Nakon priče da je trudna sa Ervinom – Stefani sinoć izašla iz kuće Velikog Brata, odveli je ginekologu i…

Napisao admin

Splićanka Stefani Banić (20) usred noći izašla je iz kuće Velikog brata i otišla ginekologu u beogradsku bolnicu nakon nezaštićenog se**a sa Ervinom. Crni kombi sa zatamnjenim staklima čekao je ispred kuće na beogradskom Košutnjaku Stefani, koja je drugi put poslije mjesec dana izašla iz potpune izolacije.


Na izlazu su je čekala dvojica iz obezbjeđenja i producent. Zabrinutu Splićanku tajno su izveli iz kuće, a ona od šoka nije mogla da razgovara.

 

Nije znala za pilulu

 

Odveli su je u privatnu kliniku koja ima ugovor sa Velikim bratom i takmičarima je dostupna samo u hitnim slučajevima. Čekaonica je bila prazna, a Stefani su u klinici dočekali ginekolog i medicinske sestre. Ni s kim drugim nije smjela da razgovara. Pregledali su je i zaključili da postoji opasnost od neželjene trudnoće. Stefani nije htjela da rizikuje i tražila je “pilulu za dan poslije“, koju je i dobila.

 

Splićanka nikad nije pila te pilule pa je morala pitati Ivonu kako one djeluju. Ivona joj je rukama pokazala kolika je to pilula i kako djeluje, dok ju je zabrinuta Stefani blijedo gledala.

 

Cijela drama započela je bezazlenim razgovorom Stefani i Ervina u dvorištu Velikog brata. Razgovarali su o mogućoj trudnoći, koju Stefani nije isključila.

 

“Ubiću se ako sam trudna. Ostaviću ti dijete ispred vrata“, govorila je Stefani Ervinu, koji joj je predložio pobačaj, što je ona odlučno odbila. Rekla je da to nikad ne bi napravila. Međutim, Sarajlija nije bio siguran gdje je ejakulirao niti kako to pred kamerama objasniti, a da ostane pristojan.

 

Nesigurno je petljao, a Stefani je počela vrištati. Nakon Ervinova objašnjenja dogovorila se s Ivonom da ode u ispovjedaonicu razgovarati s Velikim bratom, koji im je spočitnuo nezaštićeni s**s jer stanari u Velikom bratu imaju na raspolaganju kond**e.

 

“Bolje spriječiti horor film. Pobjeglo je čovjeku, malo se opustio. Imala sam pet komada zaštite, se**a više neće biti. Htjela bih ostati s njim prijatelj do kraja života. Vidim da mu se sviđa Barbara“, objašnjavala je zabrinuta Splićanka.

kurir

Komentari

komentara