Zdravlje

Šok – Ubio kćerku, suprugu i sestru pa na Facebooku objasnio zašto je to uradio

Napisao admin

Jedan Kanađanin ubio je svoju kćerku, suprugu i sestru, pa na Facebooku objavio post u kojem objašnjava zašto je to uradio.


Ubica

Randy Janzen rekao je da je ubio 19-godišnju kćerku Emily jer je patila od čestih migrena koje su uništile njen život i učinile je depresivnom, piše “Fokus“.

Potom je objasnio da je ubio suprugu jer “majka nikad ne bi trebala doživjeti da čuje vijest da joj je dijete umrlo”. Za sestru je rekao da je ubio “kako bi izbjegla sramotu zbog njegovih postupaka”.

Nakon toga je i on umro u požaru u kući koja je bila okružena policijom, koja je došla nakon što ih je neko pozvao jer je vidio njegov post na Facebooku.

Policija u Vancouveru vjeruje da je izvršio samoubistvo zapalivši kuću.

– Učinio sam neke od najgorih stvari koje sam uopće mogao zamisliti da neka osoba može uraditi. Prvo sam to uradio svojoj dragoj, slatkoj i voljenoj kćerki Emily. To je najbolja djevojčica koju su neki roditelji mogli imati. Bila je odlična u mnogim stvarima, ali su česte migrene sve to zaustavile. Sve je pokušavala da zaustavi migrene, ali ništa joj nije pomagalo. Mislim da niko nije svjestan koliko je Emily patila zbog njih. Zato sam uzeo pištolj i upucao je u glavu, tako da više nema migrenu, sada plovi među oblacima u sunčanom popodnevu.

– Onda sam upucao Laurel jer majka nikad ne bi trebala da čuje da joj je dijete umrlo. Isto sam uradio i nekoliko dana poslije mojoj sestri Shelly jer nisam želio da živi sa sramotom koju sam prouzrokovao.

Sada je moja porodica oslobođena boli u raju, napisao je Randy.

cure.ba

Komentari

komentara