Zdravlje

Časna sestra liječi ono što liječnici ne mogu! Otkrila je spasonosni recept.

slimming drink
Napisao H. H.

Jedna časna sestra je otkrila spasonosan lijek za smrtonosnu bakteriju Ešerihiju koli!

Ešerihija koli predstavlja gram-negativnu bakteriju, štapićastog oblika, čije su prirodno stanište crijeva čovjeka i životinja. Predstavlja dio crijevne flore i bitna je za proces varenja i sinteze supstaci, na primjer vitamina K i razgradnju laktoze. Bakterija je indikator zagađenosti vode fekalijama i jedan od najčešćih uzroka bakterijskih infekcija čovjeka. Može da izazove infekcije gastrointestinalnog, urogenitalnog trakta, sepsu, meningitis kod novorođenčeta, zapaljenje pluća…

Za revolucionarni lijek za kojeg se sastojci mogu pronaći gotovo u svakoj prodavnici, navodno se već odavno zna u nekim dijelovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Bivša pacijentkinja Ana tvrdi da joj je časna sestra spasila život nakon što se tokom trudnoće zarazila Ešerihijom koli. Nisu joj pomogla ni dva različita antibiotika, nego čudotvorna kombinacija časne sestre iz Posušja.

S nadom da nikome neće zatrebati, otkrila je javnosti spasonosni recept.

“Korijen peršuna trebate da operete, pa sameljite mašinom, a isto tako i limun. Sve skupa izmiješajte, u to stavite 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja. Sipajte u čistu staklenu teglu. Uzimajte jednu veliku kašiku prije doručka, jednu prije večere, i tako dok se sve ne potroši. Kada potrošite ovu količinu, uradite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite sa još jednom dozom”, otkrila je Ana.

Potrebni sastojci:
  • 250 g korijena peršuna,
  • 250 g limuna s korom,
  • 200 g meda i
  • 2 dl maslinovog ulja.

Komentari

komentara