Zdravlje

Užas! – Majka trovala kćer (4) lijekovima protiv raka da bi postala popularna na Facebooku

Napisao admin

Dvadesettrogodišnjakinja je djetetu punih devet mjeseci davala lijekove protiv raka te potom objavljivala njegove fotografije na društvenoj mreži s naznakom ''borba za život''


Lijekovi (Foto: Arhiva)

Majka iz Australije osuđena je u Brisbaneu na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina jer je trovala svoju kćer (4) kako bi postala popularna na Facebooku.

Dvadesettrogodišnjakinja je, piše AFP, djetetu punih devet mjeseci davala lijekove protiv raka te potom objavljivala njegove fotografije na društvenoj mreži s naznakom ‘borba za život’, sve kako bi skrenula pažnju javnosti na sebe. Majka je priznala da je teško ozlijedila kćer ta kako je lijekove za kemoterapiju kupila na internetu. Ispričala je i da je postavila internetske stranice na kojima je pisala kako je njenom djetetu hitno potrebno presađivanje koštane srži.

Na sudu je rečeno da je djetetu zbog svega bio ugrožen život te da je trpjelo bolove kao i da majka boluje od mentalne bolesti. Slučaj su otkrile socijalne službe, a djevojčica koja je prošle godine za dlaku izbjegla smrt sada je smještena kod bake i djeda koji dobro skrbe o njoj.

vecernji.hr

Komentari

komentara