Zdravlje

Strahota – Trojica braće poginula u povratku s rođendana! (FOTO)

Napisao admin

Trojica rođene braće Milojević iz novopazarskog naselja Deževa u ponedjeljak rano ujutru izgubili su trojicu sinova – Miloša (22), Dalibora (18) i Marka (16)! Užasna nesreća dogodila se bukvalno nadomak porodičnih kuća Milojevića kada su se trojica braće od stričeva sa još troje prijatelja vraćali s proslave punoljetstva drugarice. Jučer tokom dana u bolnici u Kragujevcu ljekari su se borili za život njihove drugarice Jelice Bugarić (22).


Braća (Foto: Kurir)

Šestoro u kolima

Miloš, Dalibor i Marko na mjestu su poginuli u smrskanom „golfu 4“, koji se u ponedjeljak oko jedan sati iza ponoći velikom brzinom zakucao u armirani betonski stub pored puta. Jelica Bugarić zadobila je višestruke prelome lobanje, dok su njen brat Filip Bugarić (19) i drugarica Bojana Mrlješević (18) na liječenju u Opštoj bolnici u Novom Pazaru. Prema riječima ljekara, njihovo stanje je stabilno.

– Šestoro ih je bilo u kolima. Vraćali su se iz lokala u centru grada svojim kućama. U ulici koja je u stvari stari put ka Raški, na mjestu na kom je trebalo da skrenu lijevo, ka svojim kućama, stotinak metara dalje, produžili su pravo i udarili u stub. Kolima je upravljao najstariji Miloš – kaže jedan od komšija porodice.

Motor odletio 27 metara

Koliko je snažan udarac bio, najbolje govori to što je masivni armirani betonski stub bukvalno presječen!
– Motor „golfa“ nađen je čitavih 27 metara dalje, vozilo je smrskano, izgužvano, uništeno, prepoznatljiv je ostao jedino mali, zadnji dio kola. Ništa užasnije nisam vidio… Ne mogu ni da zamislim kako je njihovim porodicama – priča komšija.
Nedaleko od njega kuknjava i plač. Ljudi u nevjerici dolaze da izjave saučešće…

kurir

Komentari

komentara