Zdravlje

Dirljivo – Sin poljupcima probudio paralizovanu majku iz kome! (FOTO)

Napisao admin

Gao Kuianbo (2), iz Kine, mjesecima je sjedio na postelji pored majke koja je bila paralizovana i u komi, žvakao joj je hranu, davao joj zalogaje i obasipao ju je poljupcima, da bi se Zang Rongksiang u maju probudila iz kome i upoznala svoje dijete prvi put.


Sin probudio majku iz kome (Foto: Telegraf)

Rongksiangova nije ni znala da je bila trudna kada je doživjela saobraćajnu nesreću 2010. godine, koja ju je dovela u stanje kome.

 

Kada je Zang hospitalizovana nakon nesreće, doktori su saopštili mužu Gao Dejinu da nosi plod djeteta i da se nikada neće oporaviti. Narednih 5 mjeseci Gao je brinuo o svojoj ženi kod kuće, dok nije došla u stabilno stanje kada su doktori mogli da izvrše carski rez, da bi izvadili bebu iz materice. Beba Gao je nekim čudom preživio traumu.

 

image

 

Mali dječak je provodio svaki dan pored majčine postelje. Onda, na iznenađenje doktora, majku je probudio glas sina u maju ove godine.

 

Zang je u početku mogla da guta hranu, ali nije mogla da žvaće. Da bi izbjegli bolničku, davana joj je normalna hrana koji joj je Gao Kuianbo sažvakao i nežno stavljao iz svojih u njena usta.

Dirljiv momenat je zabilježen i kamerom, kada se Zang Rongksiang probudila iz vegetativnog stanja

telegraf.rs

Komentari

komentara