Video Zdravlje

Za dlaku – Beba jedva izbjegla stravičnu smrt (VIDEO)

Napisao admin

Vozač Micubišijevog terenca izgubio je kontrolu na putu i zanio se, prelazeći u drugu traku iz koje je dolazio MAZ-ov teretnjak. Uspjevši da ga ne udari svojom prednjom stranom, automobil se ipak toliko zanio da je udario u zadnji dio kamiona. U tom trenutku, kroz prozor automobila je na put izletjela beba


Stravična nesreća (foto: liveleak)

Incident koji se dogodio 20. januara u pola šest poslije podne na putu dugačkom 529 kilometara između Moskve i Ufe u Rusiji mogao je da stoji života jedno nedužno dijete, ali je srećom sve prošlo bez težih posljedica, piše Telefraf.rs.

Vozač Micubišijevog terenca izgubio je kontrolu na putu i zanio se, prelazeći u drugu traku iz koje je dolazio MAZ-ov teretnjak. Čovjek u kamionu uspio je da izbjegne sudar svojom prednjom stranom, ali se automobil ipak toliko zanio da je udario u zadnji dio kamiona.

Zbog siline udara, djevojčica (rođena 2011. godine) koja se nalazila na zadnjem sjedištu izletjela je kroz prozor. Vozač teretnjaka koji je upravo u tom trenutku nailazio uspio je da zadrži prisebnost i skrenuo je dovoljno da ne pregazi dijete.

Kod djevojčice je dijagnostifikovana rana na prednjem djelu glave i odmah je primljena u bolnicu, ali neće imati ozbiljnijih posljedica.

” type=”application/x-shockwave-flash”>” />

cure.ba

Komentari

komentara