Zdravlje

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U BORČI: Krenuli prečicom da požure zbog bebe, pa se udavili! KĆERKICA (1) IZGUBILA RODITELJE!

Napisao A. K.

– Moj brat Milan i snaha Maja krenuli su kobne večeri u Crvenku po njenu ličnu kartu. Ostavili su kćerkicu staru 11 mjeseci i žurili su da se što prije vrate. Poginuli su na mjestu udaljenom desetak minuta od njihove kuće… Ovim riječima za Kurir kroz suze priča Nadica Stanković, sestra Milana Bogićevića (36) iz Koteža, koji je sa suprugom Majom (24) poginuo u saobraćajnoj nesreći na nasipu u Crvenki u Borči.

Podsjetimo, nesrećni bračni par nastradao je u noći između petka i subote, kad je VW Polo u kojem su se nalazili sletio u kanal pun vode, u blizini mjesta na kom je prije skoro dvije godine pronađena ubijena pjevačica Jelena Marjanović.

Prevrnuto vozilo vidio je slučajni prolaznik tek u subotu ujutru i obavijestio policiju i Hitnu pomoć. Ronioci Žandarmerije izvukli su tijela na obalu i neko vrijeme pretraživali kanal kako bi provjerili da s njima nije bilo još nekoga u automobilu.

– Maja je održavala kuću jednog čovjeka koji živi u Crvenki. Međutim, iz nepoznatog razloga on joj je uzeo ličnu kartu. Zbog toga i nisu mogli da je identifikuju – jer nije imala dokumenta. Moj brat se sa ženom uputio tamo oko 19.50 časova u petak, kako bi vratili Majinu ličnu kartu. Bebu Helenu, koja ima 11 mjeseci, ostavili su sa taštom Milenom, koja inače živi s njima – tvrdi Stankovićeva.

Kako navodi, njima još uvijek nije poznato kako su Maja i Milan sletjeli s puta u kanal.

– Sve što znamo o nesreći saznali smo iz medija. Majina mama je, inače, ozbiljno bolesna, pa pretpostavljamo da su zbog toga u Crvenku krenuli tom prečicom, jer nisu smjeli da ostavljaju bebu dugo samu s njom i žurili su da sve što prije obave – kaže Milanova sestra.

Stankovićeva pretpostavlja da bi danas trebalo da bude obaviještena o rezultatima obdukcije.

– Koliko znam, još uvijek nije gotova autopsija, a kad se završi, onda ćemo znati kad će biti sahrana. Rečeno nam je da je smrt bila momentalna. Vjerujem da su se onesvijestili od udarca i udavili u vodi, koja nije bila duboka. Cijele noći nije prošao niko ko je mogao da ih vidi, tek je ujutru naišao taj prolaznik. Inače, po izvlačenju tijela na motoru je prošao čovjek koji je prepoznao moju snahu, ali nije smio nikome da javi šta se desilo – dodala je sestra nastradalog Bogićevića.

Naša sagovornica preuzela je brigu o bebi, koja će sljedećeg mjeseca napuniti godinu dana.

– Majina mama je bolesna i svake godine ide na liječenje. Posjetili su nas ljudi iz Centra za socijalni rad, pa sam ih obavijestila da ću u narednim danima brinuti o djetetu – priča Nadica.

(Kurir)

Komentari

komentara