Zdravlje

MUŠKARCU CIJELO TIJELO PREKRILI MJEHURIĆI – Strašna sudbina 57-godišnjeg oca četvero djece (FOTO)

Napisao admin

Kao jedna od najbizarnijih ali i najpotresnijih priča prošle godine izabrana je ona o muškarcu iz Indonezije koji već 25 godina pokušava pronaći lijek za neobičnu bolest od koje je obolio.


Chandra Wisnu (57), otac četvero djece, ima rijedak genetski poremećaj zbog kojeg mu je čitavo tijelo prekriveno mjehurićima, jednom vrstom dobroćudnih tumora. Tek prije nekoliko mjeseci dobio je dijagnozu ovog stanja koje se pojavilo kada je imao 32 godine. Doktori kažu da je riječ o teškom obliku neurofibromatoze tipa 1, za koji, nažalost, još nije pronađen lijek.

Muškarac je pokušao s nekim alternativnim metodama, koju su imale ograničen uspjeh kada je riječ o poboljšanju kvalitete njegovog života.

Kao jedna od opcija spominjala se transplantacija lica, ali doktori procjenjuju da bi takav zahvat bio previše riskantan.

Wisnu ipak pokušava zadržati vedar duh i kada ljudi bulje u njega u šali kaže da je to zbog toga što je tako lijep. Ipak, najčešće ili gotovo uvijek izlazi izvan svog doma tako što odjećom prekrije praktično cijelo tijelo, a koristi čak i skijaške naočale.

Ipak, ima podršku svoje supruge i četvero djece (na slici sa svojom 26-godišnjom kćerkom)

doznajemo.com

Komentari

komentara