Magazin

Razvodi se Sulejman – Halit Ergenc varao ženu sa mladom koleginicom!

Napisao admin

Halitova supruga Berguzar Korel je uvjerena da ju je on prevario sa koleginicom Kansu Dare zbog čega je zaprijetila razvodom. Ona je zbog toga nekoliko puta prekidala snimanje serije "Sulejman Veličanstveni" i svađala se sa Ergencom


par (foto:cure.ba)

Turski glumac Halit Ergenc, poznatiji kao Sulejman Veličanstveni, nalazi se pred razvodom, a kako navode turski mediji, njegova supruga Berguzar Korel je ubijeđena da ju je Halit prevario sa glumicom Kansu Dare koja u trećoj sezoni serije “Sulejman Veličanstveni” igra Faruzu!

Berguzar je navodno bijesna zbog scena u kojima se njen suprug Halit strastveno ljubi s a Kansu Dare. Korel se posvađala sa Halitom na setu “Sulejmana Veličanstvenog” i nekoliko puta je prekidala snimanje i prijetila mu razvodom jer misli da je vara s koleginicom.

Turski mediji su uvjereni da se nešto dešava između Kansu i Halita jer provode mnogo vremena zajedno na setu, čak i kad ne snimaju svoje scene. Ipak, Berguzar je opet porekla da se bilo šta loše dešava u njenom braku pa je novinarima rekla da su svi njeni problemi lažni. Da podsjetimo, ranije je razlog za njenu ljubomoru bila lijepa Merjem Uzerli, koja u “Sulejmanu” glumi sultaniju Hurem.

cure.ba

Komentari

komentara