Magazin

Nikad nećete pogoditi čime se ova djevojka bavi: Odskače od prosjeka! (FOTO)

Napisao H. H.

Mnogi je i osuđuju zbog objavljivanja golišavih fotografija jer smatraju da to nije primereno poslu kojim se bavi

Policajka Adrien Koleszar zapalila je Instagram na kojem je prati vojska obožavatelja s kojima svakodnevno deli savete o ishrani i zdravu životu, a većina muškog dela fanova uopšte se ne bi bunila kad bi ih upravo ova lepotica privela i strpala u zatvor.

Bangkok ? | no more words needed

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

Nemačka policajka Adrien Koleszar postala je internet senzacija otkad je na svom profilu na Instagramu počela da deli privatne fotografije svog isklesanog tela u oskudnim krpicama. Trenutno je prati više od 370.000 vernih obožavatelja.

Mnogi od njih su muškarci od kojih Adrien redovno dobija poruke tip: “Uhapsi me, molim te!”

Weihnachten ist vorüber, die Welt ? fiebert dem Jahreswechsel entgegen. Am 31.12.2016 werde ich Nachtdienst ??‍♀️ haben. Morgen gehts also zurück nach Dresden ✈️. Ich hoffe, ihr alle habt die Weihnachtszeit in vollen Zügen genossen, geschlemmt und keine Kalorien gezählt. Meine Trainingseinheiten der letzten 14 Tage: ohne schlechtes Gewissen war ich genau vier Mal mehr oder weniger intensiv trainieren ??. Und es stört mich keineswegs. Auch wenn ich meine Depots nicht direkt vor die Linse ? bringe (die liegen im Unterkörper), bin ich definitiv keine 365 Tage brutal (Lieblingswort ?) in bester Form. Ich liebe es, gut zu Essen und auch mal nicht nur ein abgezähltes Stück dunkle Schoki 81% zu verzehren ?? (siehe Snapchat ? adrienne.koleszar). #fürmehrrealitätaufinstagram #eggbenedict

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

Ova 31-godišnja čuvarku zakona iz Dresdena u slobodno vreme je i fitnes-model pa ne čudi da su muškarci zaluđeni njenim izgledom, a žene nastoje izgledati poput nje. Svojim vernim pratiocima na Instagramu svakodnevno savetuje režim ishrane i treninga kao tajnu recepta za zdrav život.

Mnogi je i osuđuju zbog objavljivanja golišavih fotografija jer smatraju da to nije primereno poslu policajke kojim se bavi, ali Adrien voli svoj posao i ponosna je što može pomagati ljudima u nevolji.

“Biti policajac je više od nošenja uniforme, objavljivanja smešnih videa u policijskim automobilima ili poziranja s pištoljem. Ja sam na stalnoj dužnosti – to znači da radim u smenama puno radno vreme, bez izuzetka. I ne mogu raditi što god želim. Moja je dužnost da budem odgovorna za sve svoje postupke. Najvažnija stvar za mene je raditi kvalitetno i iskreno posao koji radim, i uvek se radujem što mogu pomoći ljudima kojima je to potrebno. Budite oprezni s osudama. Društveni mediji nisu stvaran život!’, poručila je plavokosa policajka ispod jedne od svojim fotografija na Instagramu.

Osim što promoviše zdrav život, obožavatelje redovno počasti i golišavim fotografijama u kupaćem kostimu, zbog čega mnogi muškarci požele upravo ovakve policajke i u svom gradu, a većina se ne bi opirala kad bi ih zgodna policajka privela i strpala iza rešetaka.

Usprkos ponašanju muškog dela publike, Adrien tvrdi kako su njene fotografije namenjene većinom ženama, a kako bi ih podstakla da izgledaju i osećaju se bolje, ova lepotica u plavoj uniformi deli recepte za ukusne i zdrave obroke, savete o vežbanju i podstiče ih da rade na svom telu i očuvanju zdravlja, a ima i svoj kanal na YouTube kanalu na kojem redovno objavljuje recepte, isečke s modnih snimanja, putovanja te pripreme za takmičenje u fitnesu na kojima redovno učestvuje.

Komentari

komentara