Magazin

POLJUBAC SA JENNIFER LOPEZ GA KOŠTAO BRAKA! Potvrđeno da se pjevač RAZVODI!

Napisao H. H.

Manekenka nije mogla da podnese što njen suprug provodi toliko vremena sa pjevačicom sa kojom je bio u braku deset godina. Prošlog mjeseca pojavile su se glasine da će se poznati pjevač razvesti, a sada je to i potvrđeno. Naime, Mark Entoni, riješio je da stavi tačku na brak sa manekenkom Šenon de Limom, a to su i javno priznali.

Nakon što je na dodjeli “Latino Gremi“ nagrada Mark poljubio bivšu suprugu Dženifer Lopez, mediji su počeli da bruje o razvodu, a ta nagađanja oligledno nisu bila bez osnova.

– Nakon mnogo razmišljanja, zajedno smo odlučili da je naš brak završen. Molimo za privatnost tokom procesa razvoda, a nijedna strana neće u javnost iznositi detalje – objasnili su Šenon i Mark.

Poljubac sa Dženifer bila je samo kap koja je prelila čašu – Šenon nije mogla da podnese što njen suprug sa bivšom provodi mnogo vremena, kao i što zajedno idu na odmore sa svojom djecom, blizancima Emom i Maksimilijanom.

– Šenon više nije mogla da podnese da joj je muž stalno sa Dženifer. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje djece, a sad su se i poljubili pred svima – rekao je tada prijatelj manekenke.

Komentari

komentara