Magazin

Milica Pavlović se pohvalila: Došla sam iz sela i uspjela u milionskom gradu, ali…

Napisao H. H.

– Ne volim nikom da dugujem uluge i zato ne želim ničiji novac. Uložila sam pare u album i sa nestrpljenjem čekam da mi se vrate – ističe Pavlovićeva

Milica Pavlović pre dva dana organizovala je promociju novog albuma “Boginja” koji je, sudeći po dosadašnjim komentarima, najbolje što je zvezda “Granda” uradila do sada!

Kako se za sve pevačice, a pogotovo one koje su mlade i zgodne, uvek vezuju sponzori i priče o tome da imaju pomoć bogatih muškaraca, Milica jeiskreno progovorila o tome na koji način je uspela i ko joj je pomogao.

– Drago mi je što sam iz sela kao što je moj Bunibrod koje nema ni 1.000 tanovnika došla u ovaj dvomilionski grad i napravila uspeh. Pošto sam iz unutrašnjosti mnogo truda rada i odricanja stoji iza mene. Sve sam stekla sama i to me gura napred. Najviše sam se odrekla privatnog života, pa i ljubavi. Sve mora da trpi – iskreno je rekla Milica.

Pevačica je ubedljivo istakla da nema sponzora.

– Ja sam svoj sponzor. Ne volim nikom da dugujem uluge i zato ne želim ničiji novac. Uložila sam pare u album i sa nestrpljenjem čekam da mi se vrate – rekla je pevačica u razgovoru za Informer.

Komentari

komentara